Nyheder og presse
Del
Oplev blandt andre Kim Rasmussen (t.v) ved årets Tophåndbold Symposium den 8.-10. juni.
Uddannelse
Liga & 1. division herrer
Liga & 1. division damer

De første navne til Tophåndbold Symposium 2018

Skrevet af Maria-Teresa Faurhøj
08. mar 2018Kl. 09:07

Der er lagt op til tre dages intens håndboldnørderi, når Dansk Håndbold Forbund inviterer landets trænere til Tophåndbold Symposium, der for 10. gang i træk afholdes i Vejle den 8.-10. juni 2018.

Igen i år inviterer Dansk Håndbold Forbund trænere for liga-, 1.- og 2. divisionshold (senior), liga-, og 1. divisionshold (ungdom), forbunds- og talenttrænere og DHF-instruktører til en weekend, hvor vi går helt ind i håndboldspillets detaljer.

De første undervisere til årets arrangement er på plads, og blandt dem er Kim Rasmussen, træner for det Ungarske kvindelandshold og Lars Lindstrøm, sportschef i Dansk Orienterings-Forbund.

Kim Rasmussen har opnået bemærkelsesværdige, internationale resultater de seneste fem år. Han førte det tidligere ellers upåagtede polske kvindelandshold til semifinalen ved to verdensmesterskaber i træk i 2013 og 2015, og i 2016 stod han i spidsen for CSM Bucuresti, da den rumænske klub vandt kvindernes Champions League. Siden sommeren 2016 har Kim Rasmussen været kvindelandstræner i Ungarn.

Lars Lindstrøm begyndte som juniorlandstræner i orienteringsforbundet, blev senere seniorlandstræner og er nu sportschef i det lille forbund, som har opnået fantastiske resultater i de senere år og regnes som verdensklasseforbund af Team Danmark. Lars har i høj grad været drivkraften bag denne udvikling, og i 2009 modtog han Team Danmarks talentpris.

Endeligt program er lige på trapperne
Symposiet vil i år også sætte fokus på håndbold i et historisk perspektiv – en øvelse, som forfatter og foredragsholder, Thomas Ladegaard, vil stå i spidsen for.

Yderligere toptrænere og undervisere fra ind- og udland vil løbende blive føjet til programmet. (Følg med på vores website og Facebook). Det endelige program forventes at blive offentliggjort i slutningen af april.

I lighed med 2017 vil der om lørdagen, den 9. juni, blive afholdt et seminar for elitekommunernes håndboldtrænere.

Kunne du tænke dig at bruge en weekend med en masse ligesindede håndboldentusiaster og blive fyldt med inspiration? Så tilmeld dig årets Tophåndbold Symposium, som afholdes på Vejle Center Hotel d. 8.-10.  juni. Tilmeldingsfristen er 16. maj 2018.

Tilmeld dig her.

Vælg forbund

Luk