Nyheder og presse
Del

Destinationerne til Saftsusme Beach Handball Tour 2018

Skrevet af Maria-Teresa Faurhøj
28. feb 2018Kl. 10:44

Der er to nye destinationer blandt de i alt syv destinationer, der netop er offentliggjort til Saftsusme Beach Handball Touren 2018, der i år også præsenterer en ny titelsponsor.

I denne kolde tid er det let at drømme sig væk til sommer, sol og strand – og ikke mindst Beach Handball.

Hver sommer skifter tusindvis af håndboldspillere indersiden af hallen ud med sand mellem tæerne, når de dyster om titlen som Danmarksmestre i Beach Handball, og 2018 er ingen undtagelse.

Op mod 100 hold fordelt på seks indledende kvalifikationsstævner skal dyste om den ærefulde DM-pokal, som er kulminationen på den landsdækkende stævnetur. Af de i alt syv destinationer er to helt nye og to andre gør comeback efter nogle års fravær.

”Beach Handball bliver bare ved med at udvikle sig, og vi oplever, at flere og flere klubber anlægger beachbaner for at imødekomme den store efterspørgsel. Derfor har vi i år taget to helt nye destinationer med på plakaten, når vi for første gang afholder kvalifikationsstævner i Horsens og Dalum, mens Ishøj og Skæring gør comeback. Destinationerne er som altid specifikt udvalgt ud fra faciliteter, sandkvalitet, vindforhold og lokal frivillig opbakning,” fortæller Christian Køhler, projektleder for Beach Handball i DHF.

Udover to nye destinationer byder Touren i år velkommen til en ny titelsponsor, så Touren i de næste to år kommer til at hedde Saftsusme Beach Handball Tour. Saftsusme bliver også hovedsponsor på både herre- og damelandsholdet i Beach Handball.

”Deltagerne kommer igen i år til at dyste om nogle megafede præmier, ligesom hele setuppet omkring Touren får et løft, så vi kan give deltagerne en unik oplevelse. Planlægger du at deltage i årets Tour, kan du i hvert fald godt begynde at glæde dig,” understreger Christian Køhler.

Destinationerne for Saftsusme Beach Handball Tour 2018:

  • Lørdag den 26. maj: Horsens (20 point)
  • Søndag den 27. maj: Ishøj Strand (18 point)
  • Lørdag den 2. juni: Sandbanerne ved Skæring Skole (18 point)
  • Søndag den 3. juni: Sandbanerne ved Dalum Hallerne (20 point)
  • Lørdag den 9. juni: Amager Strandpark (20 point)
  • Søndag den 10. juni: Salling Beach Arena (18 point)
  • FINALESTÆVNE: Lørdag den 16. juni: Fyns Badestrand, Nyborg


Hvert hold tjener point ved de lokale stævner, og de 10 bedste hold af hvert køn kvalificerer sig derigennem til det store finalestævne. Du kan udelukkende kvalificere dig til finalestævnet via tilmelding til et eller flere af de lokale kvalifikationsstævner.

Tilmeld dit hold senest fredag den 4. maj 2018.

Tilmelding koster 800 kr. pr. hold, og der er plads til 100 hold i alt. Tilmelding er efter først til mølle-princippet.

For at deltage i DM skal mindst én spiller på holdet repræsentere et hold fra Ligaen, 1., 2. eller 3. division samt distriktsforbundets højeste række. Ved samtlige Saftsusme Beach Handball Tour-destinationer vil der i 2018 være lokalt arrangerede stævner, som alle hold kan tilmelde sig. Det eneste krav er, at du repræsenterer en klub.

Reglerne vedr. spillercertifikater og kvalifikationssystem er de samme som sidste år.

Følg Beach Handball:


Tidligere nyheder:

Vælg forbund

Luk