Billetsalg
Del

Billetsalg - Dame A

LANDSKAMPe DAME-A

Sparekassen Kronjylland / Waoo Golden League 2020

Det er endelig blevet tid til, at kvindelandsholdets nye træner Jesper Jensen skal spille landskampe med sine spillere! Det skal han til Sparekassen Kronjylland / Waoo Golden League d. 1., 3., og 4., oktober, hvor vi skal møde norge, Montenegro og Frankrig i tre forskellige byer, nemlig Horsens, Randers og Viborg. 

Du skal være hurtigt på tasterne, ad der er begrænset antal billetter til kampene.

Sparekassen Kronjylland / Waoo Golden League 2020

1. oktober 20:00. 

Danmark - Norge

Forum Horsens.
Køb billetter her.

 

3. oktober 16:00

Danmark - Montenegro

Arena Randers
Køb billetter her.

 

4. oktober 17:15

Danmark - Frankrig

Vibocold Arena
Køb billetter her.

 


EM 2020
December 2020 byder Danmark og Norge velkommen til EM. I Danmark spilles der kampe i både Herning og Frederikshavn, hvor Danmark skal spille i Herning. Du kan læse meget mere om EM og de andre spillesteder på den officielle hjemmeside: https://women2020.ehf-euro.com/home/ 

Indledende kampe

4. december. 20:30. 

Danmark - Slovenien

Jyske Bank Boxen.
Køb billetter her.


6. december. 20:30

Montenegro - Danmark

Jyske Bank Boxen. 
Køb billetter her.

8. december. 20:30

Frankrig - Danmark

Jyske Bank Boxen. 
Køb billetter her.

Alle billetter er nu sat i salg. Der kan dog komme flere billetter til, hvis nogle af de allokerede billetter til samarbejdspartnere bliver frigivet. Du kan få dine billetter refunderet (minus gebyr) i tilfælde af aflysning eller andre ændriger i forhold til spilleplanen, tilskuerantal m.m.

EM på hjemmebane i en tid med Covid-19
Danmark og Norge skal efter planen deles om at afholde EM på hjemmebane i december 2020. Selvom coronakrisen har aflyst sportsarrangementer på stribe i Danmark de seneste måneder, er det dog stadig med optimisme, at de danske og norske værter ser frem mod december måned. Selvom forventningerne er høje, arbejder Dansk Håndbold Forbund sammen med Norges Håndboldforbund og Det Europæiske Håndboldforbund (EHF) dog også med forskellige scenarier i forhold til afvikling af EM-slutrunden.

Viser det sig, at coronakrisen stadig forhindrer, at der kan være fuldt belagt med publikum i arenaerne i Herning og Frederikshavn, kan EM-slutrunden afvikles med forskellige rekstriktioner. Her kan der eksempelvis være tale om et nedsat tilskuerantal i hallerne eller et udelukkende TV-transmiteret mesterskab uden tilskuere. Dette er naturligvis et meget vidtgående scenarie, som parterne omkring EM vil gøre alt for at forhindre.

Hvis EM skal afvikles med et reduceret tilskuerantal, vil det være en fordel at have været en af de første, der har købt en billet. For her vil pladserne blive fordelt ud på de første, der har købt deres billetter. Ved eventuelle restriktioner på antal af tilskuere vil det naturligvis være muligt at få refunderet sin billet, hvis den er købt gennem Ticketmaster.

Information

Dansk Håndbold Forbund (DHF) samarbejder med Ticketmaster i forbindelse med salg af billetter til landskampe på hjemmebane. Billetter kan tilsendes med posten, eller der er mulighed for at printe dem selv. Ved print-selv er det en forudsætning, at adobe acrobat reader er installeret på computeren. 
Hent programmet gratis her 
Kontakt Ticketmasters kundecenter: 70 15 65 65 
www.ticketmaster.dk   
Bemærk: Ticketmaster er DHF's officielle partner omkring billetformidling. Billetter købt via andre kanaler end DHF eller Ticketmaster er på eget ansvar. 
Retningslinjer for billetkøb 

Vælg forbund

Luk
ANNONCE