Håndboldskoler
Del

Håndboldskoler

DHF Håndboldskoler

DHF Håndboldskoler er for børn og unge i alderen 6 -16 år. På DHF Håndboldskoler får børn og unge tre til fem dage med masser af smil, venner, leg – og selvfølgelig håndbold.

På DHF Håndboldskoler handler det om at have det sjovt. Der er fokus på leg, læring og udvikling af såvel håndboldkompetencer som sociale kompetencer. DHF Håndboldskoler er et frirum for børn og unge, hvor de kan slippe for et forventning- og præstationspres fra skole, venner, familie og ikke mindst dem selv.

Tilmelding og betaling foregår via Dansk Håndbold Forbunds onlinesystem. Det er ikke muligt at tilmelde eller betale direkte til den enkelte forening.

Praktisk information

Hvornår
DHF Håndboldskoler finder ofte sted i skolernes sommerferie. Der afholdes dog også DHF Håndboldskoler i efterårsferien. Du kan tjekke her, hvornår der er DHF Håndboldskole i dit område.

Program
En DHF Håndboldskole er typisk 3-5 dage og varer fra ca. kl. 9.00 - 15.00. Alle DHF Håndboldskoler får udleveret forslag til øvelser samt mulige programmer. Der vil være fokus på sociale og legende aktiviteter, hvor den gode håndboldskole også er i fokus.

Tøjpakke
Som deltager på en DHF Håndboldskole får du: T-shirt, bold, drikkedunk samt et diplom (nogle DHF Håndboldskoler tilbyder også shorts). Fra U13 er det muligt at vælge målvogtertøj.

Pris
Deltagerprisen varierer afhængigt af, hvad den enkelte DHF Håndboldskole tilbyder af fx bespisning, overnatning, shorts etc. samt hvor mange dage, håndboldskolen varer.

Trænere
Det er ofte arrangørforeningens egne børne- og ungdomstrænere, du møder på DHF Håndboldskole. Men alle kan bidrage samt hjælpe til, så vil de have nogle skønne timer sammen med glade børn, kan du prikke en træner eller klubleder på skulderen. Det kan blot være en enkelt dag eller få timer, du har lyst til at hjælpe til – det er bedre end ingenting.

Vi skal dog gøre opmærksom på, at alle trænere på DHF Håndboldskole er eller bliver tjekket i Det Centrale Kriminalregister vedr. pædofili.

Projektansvarlig
Mette Borgstrøm 24231256

Vælg forbund

Luk