Trille og Trolle
Del

Inspiration

For at komme i gang med en ny aktivitet i foreningen kræver det ofte lidt inspiration, gode råd og erfaringer og fra andre der har prøvet det før.

Her på siden har du mulighed for at få lidt indsigt i, hvor du kan finde inspiration til Trille Trolle i Underskoven. Derudover er der også mulighed for at tage kontakt til en af vores lokale udviklingskonsulenter og/eller deltage i et inspirationskursus.

Manual

Der er udarbejdet en enkelt manual for Trille og Trolle i underskoven. Hensigten er at det skal være nemt at gå til og man ikke skal have en længere træneruddannelsen. Her kommer vi med en række råd og guidelines som man kan følge i mere eller mindre grad. Manualen kommer rundt om blandt andet rundt om Hvad og hvordan kan man træne? hvor ofte skal vi træne? Rekruttering af børn? Rekruttering af tovholder? hvordan med medlemsregistrering?

Manualen er en del af DHF-Troldekit.

 


Aktivitetskort

Aktivitetskort er en inspirationsbank af aktiviteter målrettet aldersgruppen. De er delt op i temaerne:

  • Bold
  • Krop
  • Løb
  • Forhindringer


Hvert kort har en oversigt over hvad der skal bruges, hvor mange deltagere osv. Der er en knyttet en lille historie til som kan være en hjælp til den voksne til at komme ind i den legene ramme. Aktiviteten er beskrevet og der er nogle variationsmuligheder og hvad man som voksen evt. skal være opmærksom på.

Trille Trolle kort (A5)
Det er de første kort der blev lavet, de er i A5 og pakken indeholder 39 aktivitetskort.

Zoo kort (A4)
Disse kort er lavet som et supplement, og blev lavet i år 3. De er i A4 og pakken indeholder 15 aktivitetskort.

 

A3 Skilte

A3 skilte med temaerne: Bold, Krop, Løb og Forhindringer. Disse skilte kan bruges i træningen til visuelt at skilte hvilken ”legestation”, der er hvor i hallen.

Der medfølger 2 x 4 stk. A3 skilte med DHF Trolde-kit.

Aktivitetskort oversigt med både A5 og A4 kort

 


 


Vælg forbund

Luk