Om FHF
Del

Planen for de resterende seniorkampe i 2. og 3. division samt FHF-rækker er klar

26. nov 2020Kl. 12:03

Seniorhåndbold er hårdt ramt af corona-restriktioner, og listen med udsatte seniorkampe vokser weekend for weekend. Nu er der dog en kampplan klar for alle rækker. 

Hvad sker der mon med vores kampe? Det spørgsmål har mange seniorspillere sikkert stillet sig selv, for det har der indtil nu været usikkerhed om i alle andre rækker end liga og 1. division.

Nu er det dog slut med at gruble, for i denne uge er der truffet en fælles beslutning for 2. og 3. division, ligesom lokalforbundene har truffet beslutning på vegne af deres øvrige seniorrækker.

Beslutningerne er baseret på regeringens seneste udmelding, som lige nu giver mulighed for at starte op 14. december. Hvis regeringen forlænger eller ændrer restriktionerne igen, vil det selvfølgelig være nødvendigt at kigge på kampsituationen igen.

2. og 3. division møder alle én gang

Spiller man seniorhåndbold i 2. og 3. division, kan man se frem til en del færre kampe, for her bliver det sådan, at holdene kun møder hinanden i én indbyrdes kamp over hele sæsonen.

Har man nået at spille mod hinanden i efteråret, bliver returopgøret i foråret altså fjernet fra kampprogrammet. Er kampen fra efteråret derimod blevet udsat, vil den udsatte kamp blive fjernet fra kamprogrammet, og så mødes holdene i foråret i stedet.  

Det giver luft i programmet, da man ikke skal spille de udsatte kampe fra efteråret og gør kampprogrammet mere fleksibelt i forhold til corona-afbud.  

De udsatte og aflyste kampe bliver hurtigst muligt trukket ud af kamprogrammet, og herefter er kampplanen klar. Hvis man har mod på at spille kampe inden jul, kan man tidligst spille kampe fra den 16. december. Det kræver dog, at begge hold accepterer. Efter 29. december vil kampprogrammet være gældende.

 

Kampe i Fynske rækker

Kampene er de Fynske rækker fastholdes udmeldingen som er sendt tidligere på ugen – se mere her: Seniorhåndbold i Fynske rækker

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kontoret på telefon 6613 4311 eller på mail fhf@dhf.dk

Vælg forbund

Luk
ANNONCE