Om HRØ
Del

Årets HRØ'er 2022 blev.....

26. jun 2022Kl. 20:44

Mange gode forslag til Årets HRØ'er 2022 gjorde det ikke let at vælge. Men det er jo også positivt

I april 2022 indkaldte vi foreningernes bud på, hvem der skulle være den første "Årets HRØ'er". Vi var godt klar over, at det kunne være svært helt præcist at beskrive denne person. Men vi ved også, at der i foreningerne er mange kvalificerede personer, som man måske ikke helt har fokus på i hverdagen. Det kunne jo være, at denne titel kunne få flere og andre frem i bevidstheden.

Uanset motiverne, så modtog vi mange, gode kvalificerede bud på "Årets HRØ'er 2022". Det gjorde det svært at vælge, og der var helt sikkert kandidater nok til mange år fremover. Derfor skal der herfra lyde en opfordring til at "holde snoren stram", og også komme med input til "Årets HRØ'er 2023". Vi kan jo læse, at der er mange ude i foreningerne, der fortjener dette skulderklap.

Tilbage til dette års kåring. Det var intentionen, at kåringen skulle ske i forbindelse med Repræsentantskabsmødet den 10. maj 2022, men en række omstændigheder gjorde, at der blev indgået en anden aftale med foreningen.

Derfor blev Årets HRØ'er 2022 først afsløret til sæsonafslutningen ved Fladså HK. For det er nemlig en kandidat fra Fladså HK, der blev kåret. 

Årets HRØ'er 2022 blev Ingo Haake. Aktiv i foreningen gennem mange år. Og stadig aktiv som bl.a. sponsoransvarlig. Trods svær sygdom knokler Ingo afsted. Og gennem årene har Ingo også været involveret som holdleder for udvalgt hold og fællestræning ved Håndbold Region Øst. 

Et stort og fortjent tillykke til Ingo med hæderen. Tak til alle foreninger for de mange gode kandidater. Vi håber at se endnu flere kandidater til Årets HRØ' er 2023.

 

Vælg forbund

Luk
ANNONCE