Om HRØ
Del

Planen for de resterende seniorkampe i Håndbold Region Øst er klar

26. nov 2020Kl. 11:46

Seniorhåndbold er hårdt ramt af corona-restriktioner, og listen med udsatte seniorkampe vokser weekend for weekend. Nu er der dog en kampplan klar for alle rækker. 

Planen for de resterende seniorkampe i Håndbold Region Øst er klar  

Seniorhåndbold er hårdt ramt af corona-restriktioner, og listen med udsatte seniorkampe vokser weekend for weekend. Nu er der dog en kampplan klar for alle rækker. 

Hvad sker der mon med vores kampe? Det spørgsmål har mange seniorspillere sikkert stillet sig selv, for det har der indtil nu været usikkerhed om i alle andre rækker end liga og 1. division.

Nu er det dog slut med at gruble, for i denne uge er der truffet en fælles beslutning for 2. og 3. division, ligesom lokalforbundene har truffet beslutning på vegne af deres øvrige seniorrækker.

Beslutningerne er baseret på regeringens seneste udmelding, som lige nu giver mulighed for at starte op 14. december. Hvis regeringen forlænger eller ændrer restriktionerne igen, vil det selvfølgelig være nødvendigt at kigge på kampsituationen igen.

2. og 3. division møder alle én gang

Spiller man seniorhåndbold i 2. og 3. division, kan man se frem til en del færre kampe, for her bliver det sådan, at holdene kun møder hinanden i én indbyrdes kamp over hele sæsonen.

Har man nået at spille mod hinanden i efteråret, bliver returopgøret i foråret altså fjernet fra kampprogrammet. Er kampen fra efteråret derimod blevet udsat, vil den udsatte kamp blive fjernet fra kamprogrammet, og så mødes holdene i foråret i stedet.  

Det giver luft i programmet, da man ikke skal spille de udsatte kampe fra efteråret og gør kampprogrammet mere fleksibelt i forhold til corona-afbud.  

De udsatte og aflyste kampe bliver hurtigst muligt trukket ud af kamprogrammet, og herefter er kampplanen klar. Hvis man har mod på at spille kampe inden jul, kan man tidligst spille kampe fra den 16. december. Det kræver dog, at begge hold accepterer. Efter 29. december vil kampprogrammet være gældende.

Og ved Håndbold Region Øst betyder det følgende:

Kval               Reducerer antal kampe og kun mødes 1 gang som for 2. og 3. division. I den udstrækning det er nødvendigt og muligt, vil der blive flyttet rundt på kampene, så der opnås en tilnærmelsesvis ligelig fordeling af hjemme- og udekampe. Op- og nedrykningsspil forventes afviklet som planlagt pt. Hvis det viser sig, at Covid-19 fører til yderligere begrænsninger, kan dette ændres.

Serie 1           Reducerer antal kampe og kun mødes 1 gang som for 2. og 3. division. I den udstrækning det er nødvendigt og muligt, vil der blive flyttet rundt på kampene, så der opnås en tilnærmelsesvis ligelig fordeling af hjemme- og udekampe. Op- og nedrykningsspil forventes afviklet som planlagt pt. Hvis det viser sig, at Covid-19 fører til yderligere begrænsninger, kan dette ændres.

Serie 2           Holdene mødes 1 gang som planlagt og ombrydes ikke. I den udstrækning det er nødvendigt og muligt, vil der blive flyttet rundt på kampene, så der opnås en tilnærmelsesvis ligelig fordeling af hjemme- og udekampe.  Op- og nedrykningsspil forventes afviklet som planlagt pt. Hvis det viser sig, at Covid-19 fører til yderligere begrænsninger, kan dette ændres. Øvrige hold forbliver dog i serie 2.

For nedenstående rækker afventer vi evt. ny tilmeldte hold, som der er mulighed for frem til den 6. december 2020. Det er håbet, at disse hold kan indplaceres i de nuværende rækker, så vi undgår ombrydning.

Serie 3           Spiller alle resterende kampe. Ca. 4 – 6 kampe.

Serie 4           Spiller alle resterende kampe. Ca. 4 – 6 kampe.

OBE               Spiller alle resterende kampe. Ca. 4 – 6 kampe.

OBA               Spiller alle resterende kampe. Ca. 4 – 6 kampe.
Pulje 2 skal der dannes flere kampe (3 hold)

OBB               Spiller alle resterende kampe. Ca. 4 – 6 kampe.

OBV               Spiller alle resterende kampe. Ca. 4 – 6 kampe.

OBVM           Spiller alle resterende kampe. Ca. 7 – 8 kampe.

OGB              Spiller alle resterende kampe. Ca. 4 – 6 kampe.

Der er ikke ændringer for børne- og ungdomsårgangene. Også for disse årgangen forventes mesterskabskampene gennemført jf. proportionerne.  

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Søren Petersen på telefon 4326 2491 eller e-mail sp.hro@dhf.dk.

 

Vælg forbund

Luk
ANNONCE