Turneringer & Stævner
Del

Stævner

DHF KORTBANE

Kortbane er en afkortet håndboldbane, som har samme bredde som den almindelige 20x40-bane. Med den kortere længde formindskes ’transportzonen’ midt på banen. Derfor er spil på kortbane også mere koncentreret om angrebs- og forsvarsfasen og mindre om kontra- og returløbsfasen.

Spil på kortbane kan bruges af alle – børn, unge og voksne. For de yngste børn kan kortbane være en god og glidende overgang fra totalhåndboldbanen til spil på den store bane.

Få tilskud til at få din kortbane streget op
Din klub kan søge om tilskud til at få anlagt streger til kortbane i jeres hal. Læs mere om det i boksen til højre. 

Plads til flere baner og flere aktiviteter ad gangen
En DHF Kortbane måler 20 meter i bredden og mellem 25,5 og 26 meter i længden afhængig af en eventuel minibanes placering på halgulvet. 
Banens korte længde betyder, at der på halgulvet vil være mulighed for at spille på kortbane og minibane samtidig, såfremt minibanen er placeret i den ene ende af hallen. Dermed kan man udnytte hele halgulvet, så flest muligt kan være aktive ad gangen.

Læs mere om DHF Kortbane. 

DHF TOTALHÅNDBOLD

DHF's Børnefaggruppe har 'kastet sig' over børnestævner, og produceret hæftet 'Totalhåndbold for U-5, U-6, U-7 og U-8, som er udgangspunkt for børnehåndbold i hele DHF.

Hæftet, som skal være med til at ensarte produktet i hele landet, er en god vejledning og guideline for lokale administrationer og foreninger, som afvikler stævnerne.

Download hæftet "Totalhåndbold for U-6, U-7 og U-8"

Tag Totalhåndbolden med i baglommen, her er de vigtigste pointer og regler i totalhåndbolden trukket frem til, så du altid har det lige ved hånden.

DHF Totalhåndbold i korte træk

Fakta om DHF Kortbanepulje

  • Alle håndboldklubber kan søge.
  • Dækker udgifter i forbindelse med etablering af DHF Kortbane op til kr. 4.500,- inkl. moms.
  • Dækker udgifter til etablering af streger, fastgørelsen af mål og evt. bagnet.
  • Der ydes kun tilskud til dokumenterede udgifter.
  • Der ydes ikke tilskud til etablering af kortbaner på efterskoler.
  • Tilskuddet tildeles af Dansk Håndbold Forbund.

Ansøg om kortbanetilskud

Vælg forbund

Luk