Uddannelse & Træning
Del

HRØ Uddannelse

Velkommen til HRØ Uddannelse.

Her finder du det samlede uddannelses- og kursustilbud, samt inspiration til at gøre din træning endnu bedre uanset hvilken årgang du træner.

UDDANNELSERNE

Børnetræneruddannelsen består af et grundmodul á 5 timer og et antal fritstående tematiske moduler á 3 timer. Hvert modul beskæftiger sig med et eller flere emner relevant for børnetrænere. Alle kan deltage uanset erfaringsgrundlag. HRØ udbyder alle moduler henover sæsonen, men klubberne har også mulighed for at rekvirere de moduler, de ønsker og afholde et såkaldt klubkursus. Kontakt os for nærmere info.

Træneruddannelsen består af et intromodul, som den enkelte kursist gennemgår online, samt 7 tematiske moduler. Fire moduler á 7 timer og 3 moduler á 4 timers varighed. Man skal have bestået intro og de fire lange moduler for at kunne søge om optagelse på de videre uddannelser i DHF regi.

Modulerne kommer hele vejen rundt om trænergerningen og kan tages enkeltvis afhængigt af interesse.

Talent- og elitetræneruddannelserne udbydes nationalt af DHF. Klik på linkene hvis du vil læse mere.

HRØ udbyder desuden inspirationskurser inden for særlige emner og særlige forløb for udvalgte grupper. Det kan fx være hjælpetrænere, der har brug for et særligt forløb for at blive klædt på til rollen som børnetrænere.

HRØ Ungtræneruddannelse og Hjælpetrænerkursus er designet til at klæde unge trænere på til at kommer godt i gang med trænergerningen. Ungtræneruddannelsen forløber over en sæson og giver kursisterne mulighed for at opbygge et netværk med andre unge trænere samtidig med at de får en masse spændende oplevelser under forløbet. Hjælpetræneruddannelsen er tiltænkt nye hjælpetrænere og klæder dem på til at tage hul på opgaven som hjælpetræner.

Inspirationskurser er såkaldte spotkurser, hvor vi inviterer en dygtig fagperson til at give et kursus om et bestemt emne. Inspirationskurserne fremgår af kursusoversigten.

Dommeruddannelsen er et forløb over 3 moduler, der kvalificerer til at blive turneringsdommer i HRØ. Modul 1 kan tages selvstændigt, hvis man ønsker at blive i stand til at dømme døm-selv-kampe.

Vores kursusoversigt er altid opdateret med datoer og kursusbeskrivelser

Se grafisk beskrivelse af Børnetræneruddannelsen og Træneruddannelsen nedenfor:

 

 

Uddannelseudvalg

Henrik Daugaard Medlem
Torben Schou Malmros Formand 40460548(Privat mobil)
Lars Hagenau Medlem 53760089(Privat mobil)

Vælg forbund

Luk
ANNONCE