JHF Kreds 8
Del
Børn og unge
Bredde

Momenti Beach Event 21. og 22. maj - Program og spilleplan

Skrevet af Beach udvalget Kreds 8
02. maj 2022Kl. 20:15

For U-9, U-10, U-11, U-12 og U-13 rækkerne på Balle Musik- & Idrætsefterskole

VELKOMMEN TIL BEACH HANDBALL I BALLE

Det er med stor glæde, at Jydsk Håndbold Forbund, Kreds 8 i samarbejde med Balle Musik- & Idrætsefterskole kan byde velkommen til ”Momenti Beach Event” for U-9, U-10, U-11, U-12 og U-13 spillere.

Det er ottende år vi afvikler stævnet for disse årgange, i 2019 havde vi rekordstor deltagelse, hvorfor vi besluttede at udvide stævnet til to dage. Desværre blev de sidste par år præget af Corona, men nu er vi klar igen til at give den max gas!
Vi er tilbage igen med Balles ”legeland”; Air-track, fartmåler og meget mere, er klar igen – Med andre ord, det er igen tid til ”Momenti Beach Event”.

Dette program indeholder en udgave af de specielle regler for Beach Handball. Vi beder jer gennemlæse reglerne og sikre, at alle på holdet er fortrolige hermed. Udover de officielle spilleregler er der bagerst i programmet lavet en opsummering af de væsentligste forskelle fra indendørs håndbold til Beach Handball. Sørg for at alle spillere på forhånd har læst denne oversigt, der desuden indeholder praktiske kommentarer om bl.a. kampafvikling.

VIGTIGT: Vi har holdt fast i en ”Corona-regel”. Holdene skal selv medbringe overtræksveste, til målvogtere og ved farvelighed.

Beach håndboldens filosofi er fairplay, og så skal det være sjovt.

Program med regler etc.: Åbner du her

Spilleplan: Du kan se spillet på Håndboldinfo og Håndbold App'en

Vælg forbund

Luk
ANNONCE