Turneringer & Stævner
Del

LP - Santander Cup

Set i lyset af regeringens forlængelse af de nuværende Coronarestriktioner til og med d. 28. februar afventer vi hvornår og hvordan det videre forløb vil være i forhold til afviklingen af Santander cup.

Kampprogram 2. runde 

Santander Cup - LP Damer, 2. runde

Santander Cup - LP Herre, 2. runde


Terminer for spillerunder - revideret tirsdag d. 8. december.

1. runde 24. september 2020
2. runde afventer  
3. runde afventer 
4. runde afventer 
5. runde afventer 
6. runde afventer 


Kampene i Santander Cup (LP) afvikles efter gældende regler i den ordinære turnering for det højest placerede deltagende hold. I kampe hvor hold fra Liga og 1. division deltager, må der deltage op til 16 spillere. Der spilles med 3. Team Time Outs og almindelige elektroniske holdkort skal udfyldes iht. retningslinjerne. Når Liga og 1. division indtræder, foretages der seedning ud fra sidste sæsons placering i grundpillet. 


Lodtrækning af ny runder under JHF foretages den efterfølgende mandag på forbundskontoret. Hjemmeholdet skal kontakte modstanderen for at aftale spilletidspunkt, begge foreninger er dog ansvarlig at kampen afvikles inden fristens udløb. Kamptidspunkt skal indtastes hurtigst muligt, dog senest 10 dage efter lodtrækningen er offentliggjort på hjemmesiden. Såfremt kamptidspunktet ikke er indtastet senest 10 dage efter offentliggørelsen af lodtrækningen, fastsættes kampen til sidste spilledag kl. 20.00.

Spørgsmål kan rettes til
Jørn Rose 50757015

Vælg forbund

Luk
ANNONCE