Foreningsudvikling
Del

Pakke 2: Skab trygge rammer med fælles værdisæt

Rigtig, sjov håndbold 

'Rigtig, sjov håndbold' er en samling af viden, holdninger og anbefalinger til god og udviklende håndbold for børn og unge. Det er Dansk Håndbold Forbunds fælles grundlag, når vi sammen skal skabe rammerne for børn og unges gode oplevelser med håndboldspillet. 

Du kan downloade vidensgrundlaget her eller få et hurtigt overblik i pixi-udgaven nedenfor, som fremhæver de vigtigste principper.

 

sæsonopstartsmøder med Dansk Håndbold Forbund

Skal du være træner på en ny årgang, eller vil du blot have genopfrisket regler og principper inden for Nye spilformer og Rigtig, sjov håndbold? Så deltag på Dansk Håndbold Forbunds opstartsmøde for børnetrænere i august 2023. 

 

Træningsprogrammer

Dansk Håndbold Forbunds træningsprogrammer er bygget op af principperne for "Rigtig, sjov håndbold". Det er en inspiration og skabelon til aldersrelateret træning for årgangene U7-U8, U9 og U11. Træningsprogrammerne udkommer ugentligt og er tilgængelige for alle via tilmelding. 

 

Det gode forældremøde

Med udgangspunkt i Dansk Håndbold Forbunds vidensgrundlag Rigtig, sjov håndbold, har vi lavet en præsentation med forslag til indhold på jeres forældremøder i foreningen. 

Det er helt op til dig, om du vil bruge alle slides, enkelte slides eller bare vil lade dig inspirere af dem. De forskellige slides er opsat i punktform, og som note til hver slide finder du en dybdegående forklarende tekst, som kan bruges som "talepapir".

gratis e-læring - ideelt til den travle forældretræner!

Få en hurtig og nem introduktion til hvordan du skaber god og motiverende børnehåndbold, ved at tage dette gratis e-læringsforløb.

I forløbet bliver du blandt andet guidet igennem, hvordan man: 

  • skaber en god kultur på holdet
  • griber børn med forskellige forudsætninger an
  • kan lave fleksible forældretrænerteams
  • nemt henter inspiration til øvelser, træningsprogrammer, mm.

Forløbet består af 9 korte videoer, hvor du blandt andre vil møde:

  • Lars Jørgensen, assistenttræner på kvindelandsholdet
  • Mathias Berg, forstander på Københavns Idrætsefterskole
  • Simon Pytlick, landsholdsspiller
  • Katrine Thoe Nielsen, fagansvarlig for børnehåndbold i Dansk Håndbold Forbund
  • og mange flere

DET GRATIS TILBUD SLUTTER 31. MAJ - SÅ SKYND DIG AT TILMELDE DIG. 

Vælg forbund

Luk