Foreningsudvikling
Del

Pakke 3: Tilbyd jeres trænere gratis uddannelse

Rigtig, sjov håndbold

'Rigtig, sjov håndbold' er en samling af viden, holdninger og anbefalinger til god og udviklende håndbold for børn og unge. Det er Dansk Håndbold Forbunds fælles grundlag, når vi sammen skal skabe rammerne for børn og unges gode oplevelser med håndboldspillet. 

Har du lyst til at blive klogere inden for Rigtig, sjov håndbold, så kan du læse det fulde vidensgrundlag her. 

rIGTIG, SJOV HÅNDBOLD - E-LÆRING 

Er du børnetræner og har du lyst til at dygtiggøre dig og få viden om god og udviklende børne - og ungdomshåndbold? 

Med dette e-læringskursus vil vi klæde dig bedst muligt på til at skabe trygge, sjove og udviklende rammer for børnene i håndboldhallen. 

Kurset består af to moduler, der vil guide dig igennem de vigtigste læringer fra vores vidensgrundlag 'Rigtig, sjov håndbold'. Det foregår i et nyt læringssystem, der tager udgangspunkt i, hvor meget du allerede ved om emnet, og det tilpasser sig løbende dit vidensniveau, mens du er i gang med kurset.

Modulerne tager ca. 25 min hver, og kan tages hver for sig. 

Vær' med til at skabe et godt fælles fundament for sunde idrætsmiljøer i hele Håndbolddanmark og tag kurset lige her! 

 

Kortbanekursus

Vil du gerne lære mere om de specifikke regler for kortbanen, eller ruste jeres døm-selv dommere til at dømme kortbanekampe, har I mulighed for at booke et kortbanekursus gennem jeres lokale foreningskonsulent. 

Kurset varer ca. 3 timer og afholdes af jeres lokale foreningskonsulent. Materialet til kurset findes her.

 

Børnetræneruddannelsen

DHF's børnetræneruddannelse giver dig et godt fundament for at lave kompetent børnetræning og skabe gode oplevelser for børnene. På uddannelsen får du kendskab til den viden og de værdier og principper, som dansk børnehåndbold er bygget op om.

Uddannelsen er bygget op af et grundmodul og en række overbygningsmoduler. Du kan begynde på uddannelsens grundmodul, lige når det passer dig, da første del er en e-læringsdel. Det kræver altså ingen forudgående øvelser at begynde på uddannelsen. 

Vælg forbund

Luk