Priser og vindere
Del

Årets Håndboldforening 2020

Nøvling IF er årets håndboldforening 2020

Se med i videoen, når en meget overrasket bestyrelse i Nøvling IF - midt i bestyrelsesmødet - bliver overrasket med prisen som Årets Håndboldforening 2020.

Der var brede smil og overraskede blikke, da bestyrelsesmødet den 27. oktober 2020 i Nøvling IF pludselig blev afbrudt med blomster, kage, et gavekort på 20.000 kr. til TRESS og et diplom med teksten Årets Håndboldforening 2020.

For det var netop Nøvling IF, der har vundet den årlige pris, som har til formål at hylde de klubber og frivillige, der sikrer et godt foreningsmiljø og arbejder med synlige værdier, medlemsvækst og kvalitet i træningen.

Og her har Nøvling IF i den grad udmærket sig positivt, fortæller Betina Lyng Bjerre, der er formand for Dansk Håndbold Forbunds bredde- og udviklingsudvalg:

”Nøvling IF har formået at skabe en klub, hvor der er plads til alle. Først og fremmest fordi de har skabt rammerne i form af en lang række tilbud, som rummer børn, unge og voksne på alle niveauer. Men de arbejder også aktivt med, at klubben skal være et rart sted at være - med stor opmærksomhed på trivsel, udvikling, læring og ansvar. Det har resulteret i et godt foreningsmiljø og en masse nye medlemmer,” fortæller Betina Lyng Bjerre.

Dejligt at blive anerkendt
For den nordjyske klub kom prisen som en stor og glædelig overraskelse, fortæller formand for Nøvling IF, Elsebeth Ulnits:

”Jeg havde faktisk tænkt over, hvem der mon havde vundet prisen, og pludselig kommer I her med blomster og det hele! Set fra mit perspektiv bliver vi anerkendt lidt i det hårde arbejde, vi lægger her, fordi vi godt kan lide det. Men det er også hårdt arbejde. Det er stort midt i en corona-tid, men jeg synes, det er stort i sig selv,” fortæller Elsebeth med bestyrelsen omkring sig.

Med til prisen har Nøvling IF også modtaget et gavekort til TRESS (sportsudstyr), og her lyder også en lykønskning fra den administrerende direktør, Simon Jakobsen:

”Vi er glade for, at vi som supplement til vores støtte til elitehåndbold også kan være med til at støtte bredden i dansk håndbold! Så stort tillykke til Årets Håndboldforening!” siger Simon Jakobsen, der er radministrerende direktør i TRESS.

Vælg forbund

Luk