Træningsprogrammer
Del

Træningsprogrammer

DHF´s træningsprogrammer er bygget op over konceptet for "Rigtig, sjov håndbold". Det er en inspiration og skabelon til træning for årgangene U7-U8, U9 og U11. 

Træningerne er bygget op således, at der er skabt struktur, genkendelighed og progression over tid, og er skabt med fokus på børnenes udvikling. 

Der er til de fleste øvelser lagt videoer ind, så du kan lade sig visuelt inspirere, og der kan i øvelserne også differentieres, så der er muligheder for udvikling af både de øvede samt mindre øvede børn.

Træningsprogrammerne sendes ud pr. mail én gang ugentligt til alle børnetrænere der har tilmeldt sig til programmerne for årgangene U7-8, U9 eller U11. Du kan også sagtens tilmelde sig flere årgange ad gangen, hvis du vil lade sig inspirere flere steder. 

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Jakob Fryd på jaf@dhf.dk, der er ansvarlig for programmerne.

 

  • Ja
  • Ja
  • Ja
Skriv hele foreningens navn og ikke forkortelser, tak.
Når du abonnerer på vores træningsprogrammer, accepterer du at modtage mails fra Dansk Håndbold forbund op til fem gange om måneden, og at vi håndterer dine oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik, som du kan se på www.dhf.dk/cookies. Du kan til enhver tid afmelde dig igen ved at klikke på linket i footeren af mailen.
  • Jeg accepterer
Tak - vi har nu modtaget din tilmelding til træningsprogrammer, og du vil modtage en e-mailkvittering inden for kort tid.

Med venlig hilsen
Dansk Håndbold Forbund

Vælg forbund

Luk
ANNONCE