Foreninger og uddannelse
Del

Uddannelse

Dansk Håndbold Forbund Uddannelse

Dansk Håndbold Forbund tilbyder en række kurser og uddannelser til de næsten 12.000 håndboldtrænere, som træner børn, unge og voksne rundt omkring i Danmark.

På denne side får du et overblik over, hvilke uddannelsestilbud og træningsmaterialer, vi tilbyder.

Børnetræneruddannelsen og Træneruddannelsen udbydes i samarbejde med lokale distriktsforbund, regioner og kredse, mens de øvrige uddannelsestilbud udbydes centralt fra Dansk Håndbold Forbund.

Find mere info på disse sider, i dit lokalområde via Danmarkskortet ved siden af menuen øverst på sitet eller i kursussøgningen her til højre.

 


Læs mere om de FORSKELLIGE UDDANNELsestilbud

 


Træningsinspiration

På uddannelserne, der henvender sig til børne- og ungdomstrænere, er øvelserne baseret på Dansk Håndbold Forbunds koncept Aldersrelateret Træning (AT). Materialerne er udviklet i samarbejde med Team Danmark.

For at have et let tilgængeligt materiale til alle børne- og ungdomstrænere, er der udviklet en online-øvelsesbank, som indeholder specifikke træningsøvelser til aldersgrupperne U7 til U15. Øvelserne er opdelt indenfor forskellige områder (forsvar, angreb, teknik, fysisk træning etc.).

Øvelserne kan findes både i Håndbold-appen og i Øvelsesbanken på håndbold.dk under Aldersrelateret Træning.

AT U7

Trillebold stafet

AT U15

Centerkryds 3 mod 2

AT U15

Samarbejde midterste 4

AT U15

5:1 forsvar

Få seneste nyt

Vil du holde dig opdateret på seneste nyt om vores uddannelsestilbud så følg Dansk Håndbold Forbund Uddannelse på Facebook.

Kontakt

Uddannelsesansvarlig
Ulrik Jørgensen 43262414
Uddannelseskoordinator
Kristine Eriksen Nyboe 21822758

Vælg forbund

Luk