Foreninger og uddannelse
Del

Oplægsholdere på Håndboldens videnskonference

Lørdag den 19. marts inviterer Dansk Håndbold Forbund til Håndboldens videnskonference. Her samler vi nogle af de klogeste hoveder fra både håndboldens og forskningens verden, så du kan blive fyldt med ny inspiration til, hvordan din forening kan drive god og udviklende håndbold for børn og unge.

Læs om de bekræftede oplægsholdere nedenfor, og hold øje med siden her, hvor vi løbende tilføjer flere oplægsholdere. Læs mere om konferencen her.

Stephanie Jensen

Projektleder på Center for Ungdomsstudier

Stephanie er cand.scient. i idræt og psykologi med speciale inden for unge atleter og præstationssamfund.
På konferencen vil Stephanie vil dele viden omkring, hvorvidt unges hverdagsliv og miljø inden- og uden for håndbolden presser dem til at vælge håndbolden fra.

Tommy Vedstesen

Formand og Håndboldtræner i Vidar-Ulkebøl Håndbold

Tommy er en ægte foreningsmand med 10 års erfaring som formand, 30 års erfaring som håndboldtræner og en uddannelse på Håndboldens Lederakademi i baggagen.
Til Tommys oplæg vil du få masser af inspiration til, hvordan du kan udvikle din forenings strategi og målsætninger med afsæt i jeres medlemmers egne værdier og holdninger.

Louise Kamuk Storm

Lektor på Institut for Idræt og Biomekanik på Syddansk Universitet

Louise forsker til daglig i ungeidræt. På konferencen vil hun dele viden omkring, hvad der motiverer børn og unge til at gå til idræt.

Niels Rossing

Adjunkt på Aalborg Universitet og Mentaltræner i Elitesport Aalborg

Niels har i en årrække forsket i børne- og ungdomsidræt fra et idrætspsykologisk perspektiv.
Du skal høre Niels’ oplæg, hvis du vil lære mere om, hvordan den relative alderseffekt kan have konsekvenser for børn og unges motivation og mestring i træning og kamp.

Claus Dalgaard-Hansen

Talentchef i Skjern Håndbold

Claus' håndbold-hverv favner bredt. Når han ikke udvikler talenter i sit daglige virke i Skjern, deler han ofte ud af sin enorme håndboldviden på kortbanekurser, til oplæg eller i faglige debatter online.
På Håndboldens videnskonference vil han tale om, hvordan vi bedst træner børn lige dér, hvor de er i deres kognitive og fysiske udvikling.

Kristoffer Henriksen

Professor i Sportspsykologi på Syddansk Universitet

Hvordan skaber man succesfuld talentudvikling? Det har Kristoffer forsket i gennem en årrække. Til Kristoffers oplæg vil du således kunne høre om det økologiske paradigme inden for talentudvikling, der har fokus på miljøet omkring talenter.

Emil Hahowitz Elling

Træner i Rødovre HK

Emil og Christina har været med til at vokse Rødovre HK’s U19 Piger fra 0 til 40 spillere på halvandet år. Hør, hvordan foreningen har haft succes med at imødekomme de unge i en moderne verden, og hvordan de har skabt et miljø, hvor elite og bredde går hånd i hånd, så gode veninder på tværs af elite- og “hygge”-hold nyder at træne sammen.

Christina Hahowitz Elling

Træner i Rødovre HK

Christina og Emil har været med til at vokse Rødovre HK’s U19 Piger fra 0 til 40 spillere på halvandet år. Hør, hvordan foreningen har haft succes med at imødekomme de unge i en moderne verden, og hvordan de har skabt et miljø, hvor elite og bredde går hånd i hånd, så gode veninder på tværs af elite- og “hygge”-hold nyder at træne sammen.

Vælg forbund

Luk