Foreninger og uddannelse
Del

Webinar: Biomekanisk skudprojekt

WEBINAR: BIOMEKANISK SKUDPROJEKT

Vær med, når assistenttræner for kvindelandsholdet, Lars Jørgensen, sportsfysiolog og biomekaniker i Team Danmark, Hanne Bloch, og fysisk træner i Team Danmark, Line Hovgaard, afholder et gratis webinar om deres "Biomekanisk skudprojekt".

Om projektet siger de selv:

Hvordan kan den samme spillers 10 hopskud ende med så forskellig skudstyrke, præcision, hoppehøjde, timing og ikke mindst forståelse for egen praksis? Det var afsættet for at starte et ”biomekanisk skudprojekt” op, og efter mange praktiske sessioner og spændende snakke, er vi kommet langt.

Det her er vores historie om en nysgerrighed på et standard-element i vores elskede sport, som førte os på en rejse med observationer og resultater, der giver grund til eftertanke. Deltagere kan forvente at få meget simple og brugbare redskaber med hjem til udvikling af den enkelte spillers skud, hvad enten det er U-15 piger eller U-17 drenge.

Deltagerne får historien bag skudprojektet, der startede med en undren over, hvorfor det er så svært at sætte 10/10 hopskud oppe i krydset. Efter mange praktiske sessioner og snakke er vi endt et sted med fokus på basal teknisk/biomekanisk træning i afsæt, optræk og timing i hopskuddet.

 

Om oplægsholderne:

Hanne Bloch Lauridsen er sportsfysiolog og biomekaniker i Team Danmark. Hun har en uddannelsesmæssig baggrund fra både ingeniør- og idrætsverdenen og har speciale i at optimere atleters tekniske færdigheder gennem bevægelsesanalyser af bl.a. muskelaktivering, ledvinkler samt kraft- og trykmålinger.

Lars Jørgensen er assisterende landstræner for kvindelandsholdet. Lars har selv haft et langt liv i håndbolden med optrædener på både ungdoms- og A-landshold. Derudover har han spillet 8 år som professionel i Spanien og efterfølgende repræsenteret bla. AG København og KIF Kolding København i den danske herreliga.

Line Hovgaard-Hansen er Sportsfysiolog og fysisk træner i Team Danmark. Hendes hovedfokus er præstationsoptimering gennem fysisk træning, og hun har stor erfaring med at arbejde med holdsport bl.a basketball, fodbold og især håndbold, som også er hendes sportslige baggrund. Ved siden af arbejdet i Team Danmark arbejder hun som fysisk træner for Viborgs ligakvinder i håndbold samt Den Kongelige Balletskole.

Om webinaret:

Dato: 27. april 2021 kl. 19.30-21.00

Sted: Online

Pris: Gratis

Målgruppe: Håndboldtrænere- og spillere (U15-U19), der er nysgerrige på at få input til deres tekniktræning.

 

  • Jeg ønsker at deltage i webinaret Biomekanisk Skudprojekt d. 27. april 2021
For- og efternavn
ex: 09-03-1985
OBS: skrives med små bogstaver
Ex: Træner for U19
Tak - vi har nu modtaget din tilmelding, og du vil modtage en e-mailkvittering inden for kort tid.

Med venlig hilsen
Dansk Håndbold Forbund
Uddannelsesteamet
Koordinator
Zille Aagaard Ulfeldt 43262433 29778004

Vælg forbund

Luk
ANNONCE