Forsvar
Del

Forsvar

Udover de mere pladsspecifikke krav til spillerne, møder vi jo mange forskellige variationer af angrebsspil og forskellige typer af angrebsspillere. En af de vigtigst evner for forsvarsspilleren er derfor evnen til at kunne omstille sig.

Individuelt arbejdes der med områder som balance, timing, tacklinger, parader, bolderobringer samt evnen til at placere sig korrekt i forhold til sin modstander.

Dette trænes såvel på linjen som i mere eller mindre offensive varianter, netop for at arbejde med forskellige afstande og metoder i forsvarsspillet.

Kollektivt arbejder vi meget i mindre enheder som f.eks. 2:2, 3:3, 4:4 osv. Dette er for at træne evnen til at vurdere forsvarsindsats i forhold til den næste forsvarsspiller, således at alle ikke er fremme på én gang, eller at ingen er fremme o.l.

Overordnet er vores øvelser delt ind i to hovedområder, nemlig med et defensivt og et offensivt udgangspunkt for således at udfordre spillernes benarbejde og gøre dem bedre til at læse spillet og dermed kunne lave bolderobringer.

Gennem dette arbejde vil vi gerne ændre tilgangen til forsvarsspillet til at blive mere offensivt og styrende, i stedet for at stå på tilbage på 6-meterlinjen og være afventende.

Vælg forbund

Luk
ANNONCE