Nyheder og presse
Del

Sportens hotel

Af: Alexander Elverlund

Scandic Hotels lægger hotel til, når de danske håndboldlandshold er samlet. Det er dog ikke kun håndbold eller elitesport i det hele taget, som kan nyde godt af Scandics sportstilbud.

Scandic Hotels startede i 1963 og kort tid efter havde hotelkæden mange forskellige segmenter som gæster herunder sportshold af alle tænkelige slags. Derfor har kæden mere end 50 års erfaring med at imødekomme de særlige krav, som idrætsudøvere har for at kunne præstere optimalt.

”På samtlige 23 hoteller i Danmark tilbyder vi ekstraordinær stor fleksibilitet for sportsudøvere og helt særlige priser til forbund, foreninger, klubber og deres medlemmer, som rejser i forbindelse med sporten. Dette uanset om man rejser som en større gruppe eller som individuel sportsudøver - og uanset om man er professionel eller dyrker sporten i sin fritid. Alle sportsfolk er velkomne på Scandic til at nyde godt af vores mangeårige erfaring og store fleksibilitet med sportsudøvere fra alle tænkelige sportsgrene,” siger Salgs- & Marketingdirektør hos Scandic Danmark, Casper Puggaard.

Scandic har været værter ved adskillige mesterskaber i alle slags sportsgrene og har derfor et særligt øje på sportsudøveres behov for kost og søvn. Af den grund er maden altid sammensat af måltider, der passer ind i atleternes kostvaner på baggrund af samarbejde med forbundenes diætister. Morgenmaden er altid inklusive, når man har en overnatning, og den består af mere end 100 forskellige fødevarer, så man altid kan få noget, der passer til ens behov.


Hotellerne har også en særlig sportsbuffet i flere forskellige varianter, som kan tilkøbes til både frokost- og aftensmåltidet. Den består af de helt rigtige ingredienser, når man skal forberede sig til træning eller kamp. Det er for eksempel ris, pasta, kylling, yoghurt, grøntsager, suppe, kød, æg og anden protein-, kulhydrat- og fiberrig kost. Samtidig er der stor respekt for behovet for hvile og søvn, hvorfor måltiderne er fleksible, så de passer ind i en minutiøst planlagt dag.

”Ud over maden er noget af det, vi har fået god feedback på den gode nattesøvn, der er forudsætningen for en god præstation. Vi har samme gode senge på alle hoteller, så uanset hvor man overnatter, får man en ens soveoplevelse. Vi står simpelthen på den anden ende, når der kommer til sportsudøvere, så de kun skal tænke på præstationen. Et godt eksempel var i forbindelse med håndbold-EM i Danmark i 2014. Der var der flere meget høje spillere – langt over to meter. Der fik vi to tømrere ud og bygge specielle forlængelser på sengene, så spillerne ikke skulle få en dårlig nattesøvn,” slutter Casper Puggaard.

Foruden den tilpassede kost og hvile til sportsudøvere på alle niveauer og sportsgrene, tilbyder Scandic altid fri adgang til fitness-faciliteterne og WiFi på alle værelser og fællesarealer. For at vise, hvad en overnatning på et Scandic hotel kan koste i sammenligning med en overnatning på et vandrehjem i København, har Scandic lavet følgende priseksempel*:

Vandrehjem i StorkøbenhavnScandic i Storkøbenhavn
Overnatning: 240 kr.Overnatning: 298 kr.
Linned: 60 kr.Linned: Inkl. i prisen
Morgenbuffet: 70 kr.Morgenbuffet: Inkl. i prisen
Rengøring: 50 kr.Rengøring: Inkl. i prisen
I alt: 434 kr.I alt: 298 kr.

*Prisen gælder for 1 person i et 4-sengeværelse. Priserne er opdateret oktober 2014

Læs mere om Sportens Hotel her

Denne artikel er tagget med følgende interesseområder:

Læs flere spændende artikler

Vælg forbund

Luk