Nyheder og presse
Del

Totalkredit Partner Cup 2016

Tekst: Frederik G. Schmidt Foto: Jan Christensen

For femte år i streg kæmpede banker og sparrekasser om det uofficielle DM for pengeinstitutter ved Totalkredit Partner Cup i Fredericia Idrætscenter.

Populært arrangement
Tuneringen udspillede sig for første gang i 2012 med 17 hold. I år kunne turneringen fejre fem års jubilæum med 28 hold, der havde byttet pengesedler ud med harpiks. Det er Dansk Håndbold Forbund og håndboldherrernes hovedsponser, Totalkredit, der står bag det populære arrangement. Hos Totalkredit vækker det også glæde, at turneringen og selve dagen skaber så megen begejstring hos deltagerne.

”Tuneringen er i høj grad et billede på et fantastisk samarbejde og sponsorat med DHF igennem fem år. Det er en utrolig dejlig dag, hvor samarbejdet i Totalkredit virkelig skinner igennem hos alle. Vi er rigtig glade for, at så mange rådgivere år efter år har støttet op omkring dagen,” siger Troels Bülow-Olsen, direktør i Totalkredit.

Til sommer slutter hovedsponsoratet af Herrelandsholdet og derfor skal der nu ses på mulighederne for turneringens fremtid. Noget som Troels Bülow-Olsen vil arbejde på.

”Vi skal helt sikkert i gang med at evaluere og se på fremtidige muligheder for turneringen. Vi må kigge på, hvad der kan lade sig gøre, og så må vi se om der skal ændringer til i arrangementets set-up. Uanset hvad så vil jeg arbejde på at videreføre oplevelser som i dag,” siger han.

Hårfin balance mellem fight og hygge
De ca. 300 deltagere starter dagen med morgenmad og dyster herefter på alle niveauer om sejren i tre forskellige rækker: en A, B og C række. Det er dog ikke kun trofæet, der bliver kæmpet om. Der bliver også kåret henholdsvis bedste mande- og kvindeben, bedste holdånd, bedste kampråb samt et All-star hold. Tuneringen afsluttes med en middag og fest for alle involverede.

”Vi har valgt igen i år at deltage i Partner Cup simpelthen fordi, det er en sjov og hyggelig dag. Vi er pengeinstitutterne indbyrdes vant til at konkurrere imod hinanden, og i dag er ingen undtagelse. Der er forskel på, hvor meget de forskellige hold går op i at vinde, men i de fleste kampe er det en hård fight om hver bold. Vigtigst af alt så hygger man sig med sine kollegaer og de andre deltagere,” siger Betina Kjær, vestjyskBANK.

Landstræner Gudmundur Gudmundsson overrakte priser til vinderne. 

Næsten som en rigtig landskamp
Igen i år blev der gjort noget ekstra ud af de sidste finalekampe. Kampene blev kommenteret live af Torben Schou Malmros, som normalt er stemmen bag A-landskampe. Der blev ligeledes sat gang i musikken, og finaledeltagerne oplevede at skulle foretage indløb til kampen med navneopråb.

Efter finalekampene blev der overrakt præmier til vinderne af herrelandstræner Gudmundur Gudmundsson. Han besøgte også Totalkredit Partner Cup sidste år og er imponeret over turneringen.

”Jeg synes, det er et rigtig godt arrangement. Det er flot med den store opbakning, og det er tydeligt, at tuneringen spreder glæde, og at deltagerne hygger sig. Sidst men ikke mindst så er det også sjovt at se, hvordan spillerne virkelig giver alt for at vinde,” siger Gudmundur Gudmundsson.

Landstræneren var ikke det eneste kendte ansigt. TV 2 stillede også stærkt op til turneringen med Morten Ankerdal og Stine Bjerre Jørgensen, som fulgte alle kampene tæt og sørgede for at interviewe og få reaktioner fra forskellige spillere. Det bliver alt sammen til en fotoreportage og en lille film, som samler op på dagen og fanger de bedste øjeblikke.

TV 2's Morten Ankerdal fik reaktioner fra spillerne. 

C-rækken: 1. plads: BankNordik 2. plads: Fynske Bank

B-rækken: 1. plads: Middelfart Sparekasse 2. plads: Jutlander Bank

A-rækken: 1. plads: Sydbank 2. plads: Arbejdernes Landsbank

All-star hold (valgt ud fra A-rækken):

Målmand: Peter Christiansen, Arbejdernes Landsbank

Playmaker: Jeppe Stisen, Arbejdernes Landsbank

Højre back: Per Hunniche, Sydbank

Venstre back: Glenn Vestergaard, Arbejdernes Landsbank

Højre fløj: Frederik Vassard, Skjern Bank

Venstre fløj: Lotte Sloth, Sydbank

Denne artikel er tagget med følgende interesseområder:

Læs flere spændende artikler

Vælg forbund

Luk