Nyheder og presse
Del
Dommerparret fik her til aften overrakt prisen af Kenneth Hansen fra Danske Fragtmænd og Jørn Møller Nielsen fra DHF inden 1/8-finalen mellem HØJ og TTH Holstebro i Santander Cup.
Liga & 1. division herrer
Liga & 1. division damer
Dommer
Nyt fra DHF

Albrechtsen og Trustrup er årets dommerpar

Skrevet af Frederik G. Schmidt
30. aug 2021Kl. 20:00

Stabilitet, en rolig væremåde samt et flot renommé blandt alle spillets parter har medvirket til, at Morten Lethan Albrechtsen og Mik Trustrup kan kalde sig årets dommerpar 2020/2021.

Dommerne Morten Lethan Albrechtsen og Mik Trustrup har siden 2009 dannet par på håndboldbanen. De er dermed også det dommerpar i ligaen, der nu har dømt længst tid sammen.

Med tiden har deres imponerende stabilitet samt væremåde på banen bragt dem frem til større og større kampe – og nu er de en fast bestanddel af dommertoppen i de danske ligaer.  

Den fornemme pris gives blandt andet for Morten og Miks smittende ro på banen. Deres kampe bliver ledet med stor autoritet, men samtidigt er parret i øjenhøjde med spillere og ledere.

Morten Lethan Albrechtsens og Mik Trustrups høje niveau og væremåde har også gjort dem meget vellidte i håndboldverdenen, hvor deres dommerpræstationer har affødt en enorm respekt.

Stort tillykke til Morten og Mik med prisen som årets dommerpar 2020/2021.

Vælg forbund

Luk
ANNONCE