Nyheder og presse
Del
Liga & 1. division herrer
Liga & 1. division damer
Nyt fra DHF

Begrænset antal tilskuere velkommen i hallerne

Skrevet af Camilla Bøilerehauge
14. jan 2022Kl. 09:00

Snart kan danske håndboldfans igen se tophåndbold fra lægterne. Fra søndag d. 16. januar lemper myndighederne restriktionerne for større indendørs idrætsbegivenheder.

Opdateret d. 14. januar kl. 17:40.

På pressemødet onsdag d. 12. januar meldte myndighederne om en delvis genåbning af kulturlivet. Der var i første omgang tvivl om størrelsen på forsamlingsloftet for indendørs kulturarrangementer, men det faldt på plads i løbet at torsdag.

For håndbolden betyder det, at klubber må lukke op til 1500 betalende tilskuere ind. Tilskuerne skal dog inddeles i tre sektioner med maksimum 500 personer i hvert område.

Publikum skal sidde ned, have gyldigt coronapas og bære mundbind eller visir, når de ikke sidder på deres plads. For yderligere information om afholdelse af håndboldkampe med betalende tilskuere henviser vi til Divisionsforeningen.

De nye retningslinjer gælder foreløbigt fra natten til søndag d. 16. januar og frem til d. 31. januar. Du kan holde dig orienteret om de aktuelle retningslinjer på vores COVID-19-side, hvor vi løbende opdaterer eventuelle præciseringer af restriktioner og anbefalinger.

Breddehåndbolden fortsætter
Mens onsdagens pressemøde bød på ændringer for eliteklubberne, var der ikke noget nyt at forholde sig til for breddeforeningerne.

Grundet fortsat højt smittetryk har de lokale håndboldforbund JHF, FHF og HRØ dog valgt at forlænge breddeturneringen for at sikre, at alle kampe bliver afviklet. Det kan du læse mere om her.

Vælg forbund

Luk