Nyheder og presse
Del
Børn og unge
Nyt fra DHF

Dansk Håndbold Forbund søger talenttræner til pigesiden

10. mar 2022Kl. 08:54

Vil du træne nogle af de dygtigste, unge håndboldspillere i Danmark? Og vil du være med at sætte fokus på udvikling og samarbejde mellem klubber og forbund? Så er dette job måske noget for dig.

Dansk Håndbold Forbund søger 1-2 nye trænere til talenttræningen for piger med primært fokusområde i Jylland (Syd- og Nordjylland) med start pr. 1. maj 2022

Spillerens første møde med DHF´s talentsystemet
Arbejdet som talenttræner handler i høj grad om at stå i spidsen for haltræningen i forbindelse med Dansk Håndbold Forbunds talentsamlinger, men det er også essentielt, at man som træner finder det spændende at udvikle spillerne og indgå i tæt dialog med klubberne.

Som spiller vil talenttræningen være første bekendtskab med Dansk Håndbold Forbunds talentsystem, og det er vigtigt, at spilleren oplever dette første møde som motiverende, spændende, sjovt og ikke mindst trygt. Talenttrænerens rolle er derfor enormt vigtig, og der stilles høje krav til kompetencer både på og udenfor banen.

Træning af høj kvalitet og dialogskaber
Der afholdes tre talenttræningsweekender (fra torsdag eftermiddag til søndag eftermiddag) om året samt en årlige sommerlejr (4-5 dage). Her vil det være din opgave at planlægge og eksekvere træninger af høj kvalitet i samarbejde med de andre talenttrænere. Du vil også skulle gennemføre udviklingssamtaler med spillerne og evt. bidrage med faglige oplæg af relevant karakter.

Mellem samlingerne er din rolle at se spillerne i kamp og evt. også være med på gulvet til lokale træninger. Det er med til at give dig som talenttræner et overblik over spillernes udvikling og bidrager også til den vigtige dialog med spillernes daglige trænere. I Dansk Håndbold Forbund mener vi, at fællesskabet skal sikre en succesfuld talentudvikling – og det skal du bidrage til.

Hvem er du?
Ved udpegningen af de nye talenttræner lægger vi vægt på, at du som minimum er påbegyndt Dansk Håndbold Forbunds divisionstræneruddannelse eller tilsvarende. Derudover skal du være interesseret i talentudvikling i teori og praksis og evne at arbejde med og udvikle unge håndboldspillere både teknisk, taktisk, fysisk og mentalt. Det er ikke et krav, men det betragtes som en klar fordel, hvis du har trænererfaring på højeste seniorniveau.

Talenttrænerne indgår i resten af teamet omkring talenttræningen, der består af Dansk Håndbold Forbunds talentchef, områdeledere, talenttrænere, målmandstrænere samt fysioterapeuter.

Ansøgningsfristen er d. 23. marts 2022, og din ansøgning skal sendes til Søren S. Frydendal på ssf@dhf.dk. Skriv ”Talenttræner på pigesiden” i emnefeltet.

For yderlig information, kontakt talentchef:
Søren S. Frydendal, ssf@dhf.dk, tlf. 3038 7669

Vælg forbund

Luk
ANNONCE