Nyheder og presse
Del
Nikolaj Jacobsen er en af oplægsholderne til årets Tophåndbold Symposium. Foto: Uros Hocevar/kolektiff.
Uddannelse
Liga & 1. division herrer
Liga & 1. division damer

Giv din træning nyt liv: Deltag i Tophåndbold Symposium 2022

Skrevet af Camilla Bøilerehauge
09. mar 2022Kl. 08:18

Toptrænere fra hele Danmark inviteres til en weekend med håndboldnørderi, når Tophåndbold Symposium løber af stablen den 10.-12. juni i Vejle. Tilmeldingen er åben nu.

Bliv opdateret og udfordret af verdensklasse undervisere fra ind- og udland, når Dansk Håndbold Forbund inviterer til Tophåndbold Symposium til sommer. En håndfuld undervisere fra øverste hylde af national og international håndbold er allerede på plads.

”Vi glæder os utrolig meget til igen at skabe dette forum for tophåndbold, hvor trænere kan få fyldt sportstasken med ny inspiration. Efter alt for lang tid, hvor corona har begrænset muligheden for at mødes, ser vores undervisere også frem til at dele ud af deres viden og erfaring” siger Ulrik Jørgensen, Uddannelsesansvarlig hos Dansk Håndbold Forbund.

De første navne på programmet er:

Nikolaj Jacobsen: Landstræneren for Danmarks håndboldherrer behøver næsten ingen introduktion. Den kontinuerlige medaljehøst og den nylige nominering til IHF World Coach of the Year 2021 taler for sig selv. Til symposiet vil Nikolaj Jacobsen i en samtale med facilitator Thomas Ladegaard dele ud af sin erfaring og tage imod spørgsmål fra deltagere.

Paulo Pereira: Som landstræner for Portugals håndboldherrer har Paulo Pereira formået at løfte Portugal fra den bløde mellemvare til et hold, der for alvor kan drille den europæiske top. Få indsigt i strategien bag rejsen til tops, når Paulo både giver et teoretisk oplæg og praktisk undervisning på halgulvet.

Mikkel Voigt Frederiksen og Sonni Larsen: Talentcheferne i to af Danmarks topklubber, henholdsvis GOG og SønderjyskE, gæster også Tophåndbold Symposium til sommer. Her vil de give både teoretisk og praktisk undervisning i individuelle forsvarskompetencer.

Kristian Danielsen: Assistenttræneren i Odense Håndbold gennemførte i 2020 sin EHF Master Coach-uddannelse. I sin afsluttende opgave med den frimodige titel ”Fuckr med dit overtal” dykkede Kristian Danielsen ned i beslutningspsykologi og forudsigelige vanemønstre i overtalsspil. Få indsigt i resultaterne fra Kristians opgave, når han deler dem til Tophåndbold Symposium.

Hold øje med vores side for Tophåndbold Symposium, hvor vi løbende tilføjer yderligere undervisere og temaer.

Skal du med?
Tophåndbold Symposium henvender sig til:

  • Liga-, 1. og 2. divisionstrænere i seniorhåndbold
  • Liga- og 1. divisionstrænere på U17- eller U19-hold
  • Kredstrænere, talenttrænere og DHF-instruktører

 

Kunne du tænke dig at bruge en weekend med en masse ligesindede håndboldentusiaster og blive fyldt med inspiration den 10.-12. juni? Tilmeld dig her. Tilmeldingsfristen er 10. maj 2022.

Vælg forbund

Luk