Nyheder og presse
Del
HC Midtjylland vandt Santander Cup i 2016
Liga & 1. division herrer

HC Midtjylland konkurs

Skrevet af DHF
23. apr 2018Kl. 14:15

888liga-klubben HC Midtjylland blev i dag erklæret konkurs i skifteretten. Det betyder, at holdet suspenderes fra deltagelse i DHF’s turneringer og derfor ikke spiller aftenens kamp mod Ribe-Esbjerg.

DHF har i dag modtaget meddelelse om, at selskabet HC Midtjylland (HCM) i skifteretten i Herning er blevet erklæret konkurs.

Det betyder, at HCM med omgående virkning suspenderes fra videre deltagelse i DHF’s turneringer. HCM har deltaget i ligakvalifikationsspillet, hvor kampene med deres deltagelse regnes som ikke spillede. Dette har den konsekvens, at HCM placeres på 5. pladsen i ligakvalifikationsspillet.

På denne placering skulle HCM have mødt vinderen af kampene mellem nr. 2 og nr. 3 i 1. division om en plads i 888ligaen i den kommende sæson. Da HCM således pr. d.d. er suspenderet fra videre deltagelse, vil vinderen af kampene mellem nr. 2 og 3 i 1. division rykke direkte op i 888ligaen.

Licensen fra selskabet HCM vil blive returneret til moderklubben Herning FH, ligesom licensen vil blive rykket ned i 2. division med virkning fra den kommende sæson.

For yderligere oplysninger kontakt chef for Turneringsafdelingen i DHF, Frank Smith, på telefon 20 33 74 75.

Vælg forbund

Luk
ANNONCE