Nyheder og presse
Del
Odense Håndbolds Rikke Iversen hjalp til med lodtrækningen fredag aften.
Liga & 1. division damer
Nyt fra DHF

Holdene til kvindernes Santander Cup Final4 er fundet

Skrevet af Maria-Teresa Faurhøj
30. dec 2022Kl. 22:22

Her til aften blev der trukket lod til kvindernes Santander Cup Final4, efter at de sidste kvartfinaler var blevet spillet. Final4 finder sted i weekenden den 1. og 2. april.

Allerede torsdag aften sikrede Nykøbing Falster Håndbold og de forsvarende pokalmestre fra Team Esbjerg sig en af de fire, eftertragtede pladser ved årets Santander Cup Final4.

NFH slog konkurrenterne fra Viborg med 34-27, mens Team Esbjerg sendte København Håndbold ud af pokalturneringen med en sejr på 32-27.

Og fredag gjorde Silkeborg-Voel KFUM og Odense Håndbold dem så selskab. Silkeborg-Voel er videre til Final4 for første gang i klubbens historie efter et helt tæt opgør mod Aarhus United. Kampen blev afgjort i det sidste minut, og Silkeborg-Voel vandt med 27-25.

Som det sidste hold bookede Odense Håndbold også en billet til Final4 efter en sejr over Ikast Håndbold på 21-17.

Lodtrækning til semifinalerne
Efter kampen, blev der trukket lod om, hvilke hold der skal mødes i semifinalerne den 1. april 2023. Odense Håndbolds Rikke Iversen tog sig lodtrækningen, som faldt således ud:

ODENSE HÅNDBOLD – SILKEBORG-VOEL KFUM
NYKØBING FALSTER HÅNDBOLD - TEAM ESBJERG

Det er endnu ikke blevet offentliggjort, hvor Santander Cup Final4 skal afvikles, men følg med på tophaandbold.dk, hvor billetsalget også vil blive offentliggjort en gang i det nye år.

Vælg forbund

Luk