Nyheder og presse
Del
Årets dommerpar 2019/2020. Foto: Torben Andresen
Dommer
Nyt fra DHF

Kirkholm og Mortensen er årets dommerpar

Skrevet af Nadia Ankerfelt Rasmussen
21. aug 2020Kl. 17:51

Dedikation, god fysik og lysten til at lære har medvirket til, at Jesper Kirkholm og Henrik Mortensen nu kan kalde sig årets dommerpar 2019/2020.

Det rutinerede dommerpar Jesper Kirkholm og Henrik Mortensen er beviset på, at modgang kan vendes til succes, hvis man griber det an med rank ryg og viljen til at blive bedre.

Duoen, der har dømt sammen i fem sæsoner både nationalt og internationalt, har tidligere haft modgang på banen, men begge har modtaget kritikken konstruktivt og arbejdet benhårdt på at komme stærkere tilbage. De er seriøse, dedikerede og fysisk velforberedte - og så siger de næsten aldrig nej til at dømme en kamp.

Det hårde arbejde har ført til, at de i dag har flere flotte kampe på deres CV. De har blandt andet dømt flere sæsoner i Champions League samt flere danske finaler, og toppen blev nået i januar 2020 med udtagelsen til herrernes EM, hvor det blev til to kampe.

Deres dedikation til dommergerningen stopper dog ikke ved topkampe og personlig succes. De hjælper også med at uddanne nye dommere, ligesom de begge dømmer lokale kampe. Derudover giver de en hånd med ved slutrunder i Danmark, og Jesper Kirkholm sidder som repræsentant i Dommerforum.

Jesper Kirkholm og Henrik Mortensen har knoklet for successen og dommergerningen med en ukuelig vilje, som i dag resulterer i, at de meget fortjent kan kalde sig årets dommerpar 2019/2020.

Vælg forbund

Luk
ANNONCE