Nyheder og presse
Del
Kristina Jørgensen og resten af kvindelandsholdet gæster Forum Horsen i juni. Foto: Lars Møller
Kvindelandshold
Nyt fra DHF

Kvindelandsholdet gæster Forum Horsens til landskamp i juni

Skrevet af Maria-Teresa Faurhøj
06. maj 2022Kl. 07:00

Den 9. juni spiller de danske VM-bronzevinderne igen en landskamp på hjemmebane. Kampen spilles i Forum Horsens, og billetsalget åbner i dag kl. 10.00.

Nåede du ikke at opleve kvindelandsholdet i Næstved eller Odense? Så får du chancen igen nu. De danske håndboldkvinder spiller nemlig endnu en landskamp på dansk grund, når de torsdag den 9. juni møder Slovenien i Forum Horsens.

Billetsalget til kampen åbner fredag den 6. maj kl. 10.00, og du kan sikre dig en billet lige her.

Sidst kvindelandsholdet besøgte Forum Horsens var i efteråret 2021, da landsholdet tog hul på kvalifikationen til EM 2022. I Horsens Kommune ser de frem til at byde kvindelandsholdet velkommen endnu en gang og håber på at kunne skabe en fantastisk kulisse sammen med de danske fans:  

”Vi er rigtig glade for, at kvindelandsholdet igen spiller i Forum Horsens. Vi vil selvfølgelig rigtig gerne bakke op om holdet, og det er en mulighed for at se håndbold på højt niveau og tage del i den succes, kvindelandsholdet står for. I Horsens er vi altid glade, når vi kan være vært for store sportsbegivenheder,” siger Peter Sørensen, borgmester i Horsens Kommune.  

Og at sæsonen bliver sluttet af med en landskamp på sin gamle hjemmebane, glæder landsholdsprofilen Kristina Jørgensen, der er født og opvokset i Horsens, men spiller til daglig i Viborg HK:

"Jeg har mange gode minder fra min tid som ungdomsspiller i Horsens, og det er altid en fornøjelse at komme hjem og spille her med landsholdet. Der har været en fantastisk stemning til vores sidste to hjemmekampe, så jeg håber at der kan blive skabt den samme håndboldfest i Horsens. Jeg glæder mig i hvert fald rigtig meget til igen at trække den rød-hvide trøje over hovedet,” fortæller Kristina Jørgensen.

Sikre på EM-deltagelse
Det danske kvindelandshold sluttede for et par uger siden en suveræn EM-kvalifikation af med den sjette sejr i træk og er dermed sikre på en plads ved EM 2022, der spilles i Slovenien, Montenegro og Nordmakedonien. EM spilles fra den 4.-20. november, da slutrunden er flyttet på grund af VM i fodbold i december.

I sidste uge var der lodtrækning til puljerne ved EM, og du kan læse mere om Danmarks modstandere her

Vælg forbund

Luk