Nyheder og presse
Del
Damelandshold

Kvindelandsholdets trup til træningssamling i juli

Skrevet af Alexander Elverlund
01. jul 2019Kl. 12:04

Landstræner Klavs Bruun Jørgensen har efter aftale med klubberne fået mulighed for ekstraordinært at samle landsholdet til en uges træningssamling i slutningen af juli, hvor der blandt andet står en træningskamp mod Norge på programmet.

Mandag den 22. juli samler Klavs Bruun Jørgensen for første gang nogensinde et landshold uden for de normale landsholdsterminer, når der bliver kaldt til træningssamling i København og Stavanger i uge 30. Da det ikke er en officiel landsholdsuge, har det krævet klubbernes samarbejde at få frigivet spillerne. Det er heldigvis lykkedes langt hen ad vejen.

”Jeg er meget glad for, at klubberne har sagt ja til denne samling, så vi kan få trænet endnu mere frem mod VM i Japan. Vi har modtaget et par afbud på forhånd, og så vidste vi godt, at det ville blive svært med de udenlandske klubber. Men også her har et par stykker givet deres tilladelse til, at deres danske spillere møder ind, så det er en rigtig stærk trup, vi er lykkedes med at få samlet. Det betyder meget for kvaliteten af den træning, vi skal have,” siger landstræner Klavs Bruun Jørgensen.

Landsholdet indleder samlingen i København og flyver til Stavanger onsdag den 24. juli. Her vil der være samtræning med det norske landshold om torsdagen, og landskamp mellem de to nationer om lørdagen. Denne kamp bliver ikke produceret til tv.

Truppen til landsholdssamlingen

Målvogtere
Althea Reinhardt
Amalie Milling

Stregspillere
Kathrine Heindahl
Sarah Iversen
Maria Lykkegaard

Fløjspillere
Lærke Nolsøe
Freja Cohrt
Trine Østergaard
Line Mai Hougaard

Bagspillere
Stine Jørgensen
Anne Mette Hansen (24.-28. juli)
Kristina Jørgensen
Mie Højlund
Mai Kragballe
Annette Jensen
Nadia Offendal
Helena Elver
Louise Burgaard

Vælg forbund

Luk
ANNONCE