Nyheder og presse
Del
Foto: Lars Møller
Herrelandshold
Nyt fra DHF

Michael Damgaard indkaldt til VM-lejren

Skrevet af Jens Jacob Juulsager
16. jan 2023Kl. 14:00

Den stærkt skydende bagspiller fra SC Magdeburg kommer til Malmø som gardering for Rasmus Lauge.

Håndboldherrerne får en ekstra holdkammerat til VM efter søndagens overbevisende sejr over Bahrain. Michael Damgaard er nemlig blevet indkaldt af landstræner Nikolaj Jacobsen, efter Rasmus Lauge endnu ikke er blevet sine småproblemer med læggen helt kvit.

Damgaard skiftes ind i truppen i stedet for Lauge, der dog forbliver med landsholdet, så han vil kunne bringes i spil senere under mesterskabet. I alt har Nikolaj Jacobsen fem udskiftninger at gøre godt med under VM.

Allerede mandag eftermiddag træner Michael Damgaard med holdet. Den 32-årige bagspiller, der til daglig tørner ud for de tyske mestre fra SC Magdeburg, har landsholdshåndbolden i frisk erindring, da han senest var med under samlingerne i både marts og april.

- Jeg glæder mig til at komme til VM – det er jo det ypperste, at man kan få lov til at repræsentere sit land ved et stort mesterskab. Samtidig ønsker jeg selvfølgelig Lauge god bedring og håber, at han snart bliver klar igen. I mellemtiden vil jeg yde mit bedste for holdet, siger Michael Damgaard.

Foreløbig er det blevet til 87 landskampe for Damgaard, der blandt andet var med til at vinde OL-guld i 2016 i Rio.

Vælg forbund

Luk
ANNONCE