Nyheder og presse
Del
Tag hele familien med i hallen den 11. januar 2020 til Håndboldens Dag. Foto: Jacob Almtoft
Børn og unge
Bredde
Nyt fra DHF

Sæt kryds i kalenderen den 11. januar på Håndboldens Dag

Skrevet af Maria-Teresa Faurhøj
02. dec 2019Kl. 08:00

Skyd det nye år ind med en dag i håndboldens tegn, når flere end 170 håndboldklubber inviterer til Håndboldens Dag. De fleste klubber vil blandt andet have Håndboldfitness og Five-a-side på programmet sammen med en masse andre aktiviteter for hele familien.

Håndbold er meget mere end tekniske skruebolde, angrebsåbninger og hårde tacklinger. Det er fællesskab, godt humør og ikke mindst knaldgod motion. Dét budskab bliver der fyret op under til håndboldens store udstillingsvindue, Håndboldens Dag, den 11. januar 2020.

Flere end 170 håndboldklubber har meldt sig klar og glæder sig til at invitere til en dag fyldt med sjove og gratis aktiviteter for hele familien.

På Håndboldens Dag kan du blandt andet prøve at spille med bløde håndbolde, der ikke kræver harpiks for at ligge godt i hånden. De fleste klubber vil blandt andet have Håndboldfitness og Five-a-side på programmet sammen med en masse andre aktiviteter for store og små.

"På Håndboldens Dag viser vi håndbolden frem for alle, der er interesserede i en sjov, hyggelig og uformel sportsgren, hvor alle kan være med. Jeg håber, at tusindvis af børn, voksne og ældre vil tage i hallen og spille håndbold sammen på kryds og tværs af både generationer og køn. Jeg havde så mange fantastiske oplevelser på Håndboldens Dag sidste år og ser frem til endnu flere fremragende øjeblikke den 11. januar,” fortæller Morten Stig Christensen, generalsekretær i Dansk Håndbold Forbund, der sammen med DGI står bag Håndboldens Dag.

Find din nærmeste klub og se, hvad tid de inviterer til Håndboldens Dag på danmarkskortet:

Det er gratis at deltage på dagen og tilmelding er ikke nødvendig. På dagen kan du også deltage i vores store fotokonkurrence, hvor hovedpræmien er billetter til EM i herrehåndbold i Malmö den 15. januar 2020.

Om Håndboldens Dag
Håndboldens Dag er et initiativ under ’Bevæg dig for livet – Håndbold’ i samarbejde mellem Dansk Håndbold Forbund, DIF og DGI med støtte fra Nordea-fonden og TrygFonden. Håndboldens Dag havde premiere den 5. januar 2019 med 144 arrangementer og 11.600 deltagere på dagen.

Læs mere om Håndboldens Dag på www.bevægdigforlivet.dk/håndboldensdag.

Vælg forbund

Luk
ANNONCE