Nyheder og presse
Del
Der bliver travlt med stævner på beachbaner, græsbaner og i hallen til sommer. Foto: Jan Christensen
Børn og unge
Bredde
Nyt fra DHF

Sommeren bliver fuld af håndboldstævner og -aktiviteter

Skrevet af Nadia Ankerfelt Rasmussen
16. mar 2021Kl. 08:41

Glæd jer til sommer, for de lokale forbund og kredskontorer er i fuld gang med at planlægge stævner og sjove håndboldaktiviteter til de lune sommermåneder.

Kroppen sitrer for at komme i gang med at spille håndbold; det kribler i hænderne, gummiskoene tripper i skabet, og glæden bobler i maven.

Mange er allerede i gang udendørs, og forhåbentlig åbner hallerne snart. Det betyder også, at mange bliver ivrige efter at arrangere kampe og stævner. Men I kan være helt rolige – håndboldmaskineriet i de lokale kredse og forbund er allerede i fuld gang med at arrangere en masse fede håndboldstævner og -aktiviteter til sommermånederne – uanset om vi må være inde eller ude.

I takt med at de forskellige kredse og forbund har stævner klar, og samfundet åbner, vil de kredse og forbund selv informere ud om de stævner og aktiviteter, der kommer nær jer. Så hold øje med information fra jeres lokale kreds eller forbund.

Allerede nu er der også gang i tilmeldingen til årets DHF Håndboldskoler, hvor 91 foreninger afholder 115 DHF Håndboldskoler over hele landet. Læs mere her.

I mellemtiden kan I koncentrere jer om at dyrke fællesskabet, have det sjovt og få gang i musklerne igen oven på den lange pause. Det har kroppen brug for, hvis vi skal undgå skader. Her kan du læse mere om, hvordan du planlægger en god opstart.

Vælg forbund

Luk
ANNONCE