Nyheder og presse
Del
Glæd dig til, at bolden bliver givet op i sandet. Foto: Casper Horsnæs
Børn og unge
Bredde
Nyt fra DHF

Sommerplanen er lagt: Her kan du deltage i Beach Handball Touren 2022

Skrevet af Camilla Bøilerehauge
23. feb 2022Kl. 08:23

Håndboldens forårsbebuder blomstrer så småt, så det er tid til at samle dit hold og sætte kryds i kalenderen. Tourplanen for Beach Handball Touren 2022 er klar, og tilmeldingen åbner 15. marts.

Vejret lysner og dagene bliver længere. Nu er det snart tid til at komme ud af vinterhiet og få sand mellem tæerne. Destinationerne og datoerne for Beach Handball Touren 2022 er nemlig på plads.

Beach Handball Touren, som er den officielle DM-tour, er tilbage med seks kvalifikationsstævner med et mix af nye og velkendte sandkasser på programmet. Så du kan godt begynde at samle tropperne og reservere de weekender, hvor dit hold skal deltage.

Tourplanen for Beach Handball Touren 2022:

  • Lørdag den 28. maj: Amager Strand (CIK)
  • Søndag den 29. maj: Horsens (Horsens HK)
  • Lørdag den 4. juni: Vallensbæk Strand (Roskilde Håndbold)
  • Søndag den 5. juni: Kerteminde (BR 66)
  • Mandag den 6. juni: Glesborg (Nørre Djurs HK)
  • Lørdag den 11. juni: Søndermarken (SIK)

DM Finaler

  • Lørdag den 18. juni (senior): Dalum (DHG)
  • Søndag den 19. juni (ungdom): Dalum (DHG)

 

Tilmelding åbner snart
Du kan tilmelde dit hold fra den 15. marts 2022. Tilmelding koster 800 kr. pr. hold, og der er plads til flere end 100 hold i alt på Touren. Tilmelding er efter først til mølle-princippet.

Man tjener point til sit hold ved kvalifikationsstævnerne, og de 10 bedste hold for herrer og damer kvalificerer sig derigennem til DM. Man kan udelukkende kvalificere sig til DM via tilmelding til et eller flere af disse kvalifikationsstævner.

Der er også et lokalt beach handball-stævne til dig
Udover disse officielle DM-kvalifikationsstævner, arrangeres der også andre ungdoms- og seniorstævner i beach handball for alle niveauer til sommer. Kontakt dit lokale kreds- eller regionsforbund for mere information.

Vælg forbund

Luk
ANNONCE