Nyheder og presse
Del
Royal Arena lægger gulv til de danske verdensmestre igen i april
Herrelandshold

Verdensmestrene vender tilbage til Royal Arena

Skrevet af Katrine Munch Bechgaard
29. jan 2019Kl. 15:18

Guldstøvet har kun lige lagt sig, før københavnerne igen kan få et gensyn med de danske verdensmestre. Det sker, når det danske herrelandshold til april vender tilbage til Royal Arena.

Den helt store guldfest blev åbnet med et brag, da Danmarks herrelandshold den 10. januar spillede VM-åbningskamp i Royal Arena. Og lang tid inden VM startede, var opgøret mellem Danmark og Chile udsolgt, ligesom der var lang venteliste til kampen.

Det er derfor med stor glæde, at Dansk Håndbold Forbund kan offentliggøre, at verdensmestrene vender tilbage til Royal Arena. Dermed får de danske håndboldfans endnu en gang mulighed for at nyde håndbold i verdensklasse i den nye multiarena i København.

Sammen med det færøske håndboldforbund arrangerer Dansk Håndbold Forbund et dobbelt EM-kvalifikationsarrangement lørdag den 13. april, hvor Færøerne møder Ukraine klokken 17.45. Derefter tager Danmark imod Montenegro klokken 20.15.

Baggrunden for dobbeltopgøret er, at Færøerne ikke har fået godkendt deres spillehal hjemme på de nordatlantiske øer af det europæiske håndboldforbund, hvorfor de også spillede deres første hjemmekamp i EM-kvalifikationen mod Danmark i Skjern. Da færingerne nu står over for deres næste hjemmekamp, har det danske og det færøske forbund skabt rammerne for en transatlantisk håndboldfest med de to EM-kvalifikationskampe. Billetten giver med andre ord adgang til to kampe i stedet for en.

Billetsalget til dobbeltarrangementet starter i midten af februar.

Vælg forbund

Luk
ANNONCE