Pressekontakt
Del

Akkreditering og praktisk information

Information om landsholdenes aktiviteter

Kommende landskampe på hjemmebane

Kvindelandsholdet:
Tirsdag den 11. april 2023 kl. 21.00: Danmark-Sverige i Royal Arena, København

Lørdag den 25. november kl. 16.00 Danmark – Brasilien, Royal Stage, Hillerød 

Søndag den 26. november kl. 16.00 Danmark – Brasilien, Arena Næstved 

Herrelandsholdet: 
Lørdag den 29. april 2023 kl. 16.00: Danmark-Sverige i Jyske Bank Boxen, Herning

Ungdomslandsholdene:
Aktivitetskalender for ungdomslandsholdene er opdateret på de respektive sider:
M18/19, M20/21, W17/18 og W19/20.

Akkreditering til landskampe

Ansøgning om akkreditering til både herrelandsholdets og kvindelandsholdets kampe sker ved direkte henvendelse til Dansk Håndbold Forbunds kommunikations- og presseafdeling. Ansøgning om akkreditering skal ske senest 48 timer før kampen.

  • Herrelandsholdet, Jens Jacob Juulsager, jjj@dhf.dk, +45 21755633
  • Kvindelandsholdet, Maria-Teresa Faurhøj, mtf@dhf.dk, +45 23271294

 

Praktisk info
I forbindelse med landskampe på hjemmebane stiller vi et presselokale til rådighed for akkrediteringsberettigede journalister og fotografer. Der er reserveret en række pladser til de skrivende journalister og fotografer i arenaen. Opstår der tvivlsspørgsmål i forbindelse med de reserverede pladser, kontaktes DHF’s pressemedarbejder.

Efter kampene er der mulighed for at interviewe landstrænerne og spillerne, når holdet har været en kort tur i omklædningsrummet. Interviews finder sted i det dertil indrettede mixed zone-område - spørg den presseansvarlige fra gang til gang i tilfælde af tvivlsspørgsmål.

Fotografer
Akkrediterede fotografer kan frit bevæge sig rundt i hallen ved en landskamp, men har under kampene plads ved siden af målene i hver ende af banen. Fotograferingen skal foregå, så det ikke er til ulempe for spillere, trænere og publikum, og det er således ikke tilladt at sidde foran banderne.

Det er ikke tilladt at gå ind på banen under en timeout for at fotografere, med mindre træneren har givet tilladelse til andet.

Ved tvivlsspørgsmål, kontakt pressemedarbejderen.

Kontakt til landsholdspillere og landstrænere

Under landsholdsamlinger
Landsholdets spillere og ledere står til rådighed for interviews i forbindelse med pressemøde (som oftest på samlingens første dag), til korte interviews før træninger, efter kampe og muligvis på øvrige tidspunkter efter nærmere aftale.

Holdet ankommer til hallen ca. 15-20 minutter før træningernes start, og her skal interviewene afvikles.  

Landsholdenes programmer samt invitationer til pressemøder meldes ud pr. mail til de pressefolk, der har bedt om at modtage informationer. Du kan tilmelde dig maillisten ved at skrive til presseafdelingen.

Udenfor landsholdssamlinger
Hvis du ønsker at kontakte spillere eller landstrænere uden for landsholdssammenhæng, skal det foregå direkte mellem journalisten og spilleren eller evt. via de respektive klubber. Af hensyn til spillerne videregiver Dansk Håndbold Forbund ikke landsholdsspillernes telefonnumre og mailadresser. Vi videresender dog gerne eventuelle skriftlige forespørgsler.

 

Pressefotos

Portrætbilleder af landsholdsspillere og -ledere samt repræsentanter fra Dansk Håndbold Forbund udelukkende til redaktionelt brug kan downloades her. 

Foto: IHF

Foto: IHF

Foto: EHF

Foto: IHF

Vælg forbund

Luk