Partnere
Del

Direktør Henrik M. Jacobsens forord

Kære partnere

Partnerinfo i andet kvartal af 2020 er en mærkelig affære. Jeg skriver til jer fra mit hjemmeeksil, som så mange af jer nok kender alt for godt i disse dage. Covid-19 har naturligvis også ramt os i håndbolden, og derfor er denne omgang af partnerinfo en blandet landhandel. Jovist, der er gode historier! Men de står desværre alle i skyggen af Covid-19.

Først og fremmest vil jeg lade jer alle vide, at der stadig er mange af medarbejderne i Dansk Håndbold Forbund, som knokler for at fortælle om håndbolden gennem de kanaler, der i disse dage har kronede dage: De sociale medier. Interaktionen på vores tre store kanaler Håndboldherrerne, Håndbolddamerne og Dansk håndbold er god, og mange følger med i de ting, vi deler. Derudover arbejder en stor del af vores medarbejdere ihærdigt på at sikre, at opstarten, når den engang kommer – og det gør den jo, selvom det kan virke langt væk – bliver så festlig og spektakulær som muligt.

Til gengæld står vores landskampsaktiviteter jo desværre stille. Både kvindernes kampe i marts og maj og herrernes kampe i april og juni er blevet aflyst, og det berører naturligvis mange – sponsorer, partnere og fans. Vi er rigtigt kede af den situation, vi alle deler, og glæder os til vi igen kan åbne for store arrangementer, så vi kan give jer alle gode oplevelser på lægterne. Hvornår det bliver, kan vi desværre kun gisne om. Vi venter stadig opmærksomt på, hvad de internationale forbunds eventuelle flytninger kommer til at betyde for de nationale forbund. Først når vi ved det, og når vi ved, hvornår Corona-faren afblæses, kan vi sige mere om, hvordan landsholdsprogrammerne for efteråret kommer til at se ud.

Når den tid kommer, så har vi jo faktisk en god nyhed til jer, som I kan læse meget mere om her i partnerinfo. Det er naturligvis nyheden om vores nye landstræner og teamet omkring ham: Jesper Jensen, Lars Jørgensen og Christina Roslyng, der sammen udgør det nye lederteam omkring kvindelandsholdet. Vi glæder os, til I skal møde Jesper og Christina – Lars kender I jo, men gensynet med ham bliver ikke desto mindre glædeligt.

Den anden gode nyhed i denne omgang er, at jeg er tilbage på fuldt blus igen. Som de fleste af jer ved, har jeg været væk nogle måneder pga. sygdom. Heldigvis er det lykkedes de dygtige læger at få bugt med den, og efter en god indflyvning over den sidste måneds tid, er jeg nu tilbage igen. Jeg glæder mig til at se jer alle, når vi forhåbentlig om ikke alt for længe må mødes i den fysiske verden igen.

På glædeligt gensyn i den rigtige verden!

God læselyst!

Henrik M. Jacobsen

 

TILBAGE TIL FORSIDEN

Vælg forbund

Luk