Partnere
Del

Velkommen til damelandsholdets nye træner og lederteam

Byd velkommen til Jesper Jensen og Christina Roslyng

Vi er så glade for at kunne sige, at Jesper Jensen er vores nye damelandstræner, at Christina Roslyng er holdets nye Team Manager, og Lars Jørgensen fortsætter som assistenttræner. Lederteamet for kvindelandsholdet er altså en blanding af nye og velkendte ansigter, hvor Michael Bruun (målmandstræner), Mikkel Hjuler (fysioterapeut), Erling Andersen (Body SDS) og Sten Kaj Larsen (videoredigering) alle fortsætter, mens Christina Roslyng bliver ny Team Manager. Samtidig tiltræder Morten Storgaard, der også er tilknyttet læge hos herrelandsholdet.

Jesper Jensen

I har nok hørt navnet og set ham før. Han er nemlig ikke en fremmed i håndboldens verden, hverken i klubber eller på landsholdet.

Jesper Jensen er 42 år, bosat i Esbjerg med sin kone og tre børn og uddannet EHF Master Coach. Han har selv spillet håndbold på topniveau i 17 år i Team Esbjerg og Skjern Håndbold. 

Efter den lange aktive karriere, der inkluderer 120 landskampe, blev han i 2013 cheftræner for Vejen EH i Dameligaen og året efter Aalborg Håndbold i herrernes liga. I foråret 2017 tiltrådte han som cheftræner i Team Esbjerg efter en kort periode som assisterende cheftræner.

Jesper vil i starten være landstræner sideløbende med sit nuværende job som cheftræner i Team Esbjerg. Derfor er Lars blevet ansat i en fuldtidsstilling, hvor han skal varetage flere forskellige opgaver.

Jesper Jensen starter i jobbet som landstræner d 16. marts, og kontrakten løber frem til 30. juni 2023. I kontrakten er der dog en mulighed for at kigge på konstellationen efter slutrunden på hjemmebane i december 2020, og den kan derefter justeres, hvis der er brug for det.

Det nye trænerteam, Jesper og Lars, skulle have været på banen i slutningen af marts, hvilket desværre ikke blev til noget, men vi glæder os utrolig meget til at se hans debut, når tiderne giver mulighed for det.

Christina Roslyng

I rollen som Team Manager for Håndbolddamerne er en anden tidligere håndbolddarling, nemlig Christina Roslyng. Den altid giftige venstre fløj spillede 129 landskampe og scorede 299 mål for det danske kvindelandshold i årene 1998-2004. Hun altså, hvad det vil sige at skulle præstere på højest niveau.

Som Team Manager kommer Christina til at skulle bidrage med sin viden om sportspsykologi og holddynamikker - begge dele er noget, hun har arbejdet intensivt med, efter hun stillede håndboldskoene på hylden.

Christina arbejder til dagligt arbejder som HR Business Partner, og tidligere har hun været efterskolelærer. Derudover har Christina tidligere siddet på den anden side af håndboldbordet, da hun i en årrække håndterede Sydbanks sponsorat i Dansk Håndbold Forbund.

Vi glæder os til samarbejdet med Jesper, Christina og resten af holdet omkring Håndbolddamerne.

 

TILBAGE TIL FORSIDEN

 

Vælg forbund

Luk