Partnere
Del

Vi søger altid udvikling - også digitalt

VI HAR SKABT ET NYT DIGITAL UNIVERS TIL VORES LANDSHOLD

Nu kan I komme tættere på spillerne, læse om deres kampe, købe billetter og spillertøj, samt følge dem på sociale medier.

Indledende til de to sidste slutrunder har vi udviklet nye hjemmesider til vores to landshold. Vi ønsker at give fans en mulighed for at komme endnu tættere på deres yndlingsspillere fra Danmarks landshold. Derfor har vi udviklet disse nye sider, som udelukkende er dedikeret til holdene, spillerne, kampene, billetterne og al information herom. Så skynd jer ind og besøg Håndboldherrerne.dk og Håndbolddamerne.dk for at komme helt tæt på jeres yndlingsspillere og udforsk deres nye univers.

 

Udover de nye hjemmesider har vi selvfølgelig også vores sociale medie kanaler, hvor vi fører meget af vores kommunikation - især i disse tider, hvor vi netop kommunikerer mere end nogensinde før. Vi forsøger fortiden at bruge disse kanaler til, først og fremmest at informere om ændringer, men også i høj grad at holde humøret oppe med underholdning, quiz og konkurrencer.

Facebook

Når det kommer til Facebook, har vi Danmarks største følgerantal, når vi taler om sportssider. Håndboldherrerne har nemlig hele 263.000 følgere
Både herrernes og damernes Facebook-sider bruges til at give oplysninger om kampe, billetsalg og spillernyheder, vise underholdende videoer med spillerne og giver mulighed for at komme tættere på fans.

Fælg med på vors Facebooksider her: 
Håndboldherrerne
Håndbolddamerne

Instagram

På Instagram kan I følge med helt tæt på, når holdene er samlet, og I kan få et rigtig godt indtryk af, hvad de laver før og efter landskampene. 
Der bliver på Instagram også oplyst om billetsalg, kamptider og spillesteder, samt der laves en masse sjove quiz om spillerne, så I kan teste jeres håndboldviden. Instagramsiderne bliver også opdateret med resultater på kampe, samt diverse jubilærer spillerne har. 

Haandboldherrerne
@ Haandbolddamerne

 

TILBAGE TIL FORSIDEN

Vælg forbund

Luk