Partnere
Del

Nye partnere og forlængelser

NYE PARTNERE

OFFICIEL DHF-PARTNER OG VIP-PARTNER

SMARTEYES

Hos Smarteyes gør vi dit brillekøb helt enkelt. Når du køber briller hos os, får du altid frit valg mellem alle stel og alle kollektioner. Det er uanset, om du skal have enkeltstyrke- eller flerstyrkebriller og uanset styrker. Det er derfor, Smarteyes er en meget smartere måde at købe briller på.

 

VIP-PARTNER

DANWEST

Hos DanWest prioriterer vi samarbejdet mellem vores gæster, feriehusejere samt vores servicemedarbejdere meget højt. Det er nemlig gennem dette samarbejde, at vi gennem årene har været i stand til at udvikle og forbedre vores service, så vores gæster får den bedst mulige ferieoplevelse.

DanWest har kontorer i badebyen Søndervig samt i den gamle købmandsgård i Årgab syd for Hvide Sande, så vi altid er tæt på kunderne. Begge steder står vores dygtige og erfarne medarbejdere klar til at hjælpe jer med at finde netop jeres drømmehus.

PARTNERFORLÆNGELSER

EKSKLUSIV-PARTNER

OK

OK er et danskejet, multi-lokalt selskab. Det betyder bl.a., at vi er ejet af danskerne selv, og at vi hvert år støtter over 1.300 lokale klubber og foreninger i Danmark.

Hver gang du tanker på dit OK Benzinkort, så støtter vi sporten med 5 øre til den klub, du har valgt. Der er mere end 1.300 klubber at vælge imellem.

BUSINESS-PARTNERE

AUTOMESTER

Når du vælger din lokale AutoMester til at servicere og reparere din bil, så vælger du på samme tid Danmarks største netværk af dygtige mekanikere. Faktisk er din lokale AutoMester ét af over 420 AutoMester værksteder i Danmark.

For dig betyder det, at du trygt kan overlade din bil i vores hænder, da netop vores størrelse giver din lokale AutoMester mulighed for løbende efteruddannelse på de nyeste teknologier. Vi har den nødvendige certificering og erfaring til at servicere alle biler – uanset mærke, model og årgang. Og hos AutoMester bevarer du din bils fabriksgaranti, uanset hvor du har købt din nye bil.

OFFICIAL DHF-PARTNER OG VIP-PARTNER

JULEFABRIKKEN

Gaver til hygge, nydelse og inspiration. En gave skal være noget særligt. Det er grunden til, at vi har valgt en lang række af de bedste danske mærkevarer ud og komponeret unikke gavepakker med dem. Vores julekatalog og julefabrikken.dk udgør et bredt udvalg af gaver i forskellige prisklasser, men ønsker du, at vi skal sammensætte en firmajulegave specielt til jeres virksomhed, hjælper vi også gerne med dette. Vores kunder er en god blanding af små og store virksomheder samt offentlige institutioner. Uanset om det er firmajulegave, kundegave eller om medarbejderen selv skal vælge en gave, så tag et kig på vores store udvalg af gaver.

VIP-PARTNER

HØJMARKSVEJ HOLDING

Vores badekabiner kan indgå i mange forskellige former for byggeri til forskellige beboere og brugere. De er nemlig 'skræddersyet' efter kundens ønsker, behov og specifikationer – også med hensyn til bæredygtighed, svanemærkning, DGNB-certificering og lignende.

Vi lægger også vægt på komfort og design. Vi kan derfor fremvise et stort antal varierende og unikke løsninger. I undermenuerne her kan du se et udpluk af de projekter, som vi har leveret løsninger til. Vil du have flere eksempler, så kontakt os endelig.

TEKNICAR

Teknicar er en række frie og selvstændige værksteder, med én vigtig fælles interesse - nemlig biler. Derfor servicerer vi dig og din bil bedst muligt!

Teknicar-værkstederne er alle nøje udvalgte og har fokus på godt håndværk og højt teknisk niveau for at kunne servicere og reparere alle bilmærker. 

Vi byder dig hjerteligt velkommen til Teknicar og ser frem til at servicere dig og din bil!

MOCCAMASTER

I mere end 40 år har Gerard C. Smit og hans over 100 ansatte i Technivorm i Holland kun produceret kaffemaskiner. Gerard startede selskabet hjemme i garagen med en klar vision om at skabe en kaffemaskine, der brygger verdens afgjort bedste kaffe. Gerard opnåede sit mål og gik bevidst videre. En Moccamaster er for eksempel ekstra brandsikker, da bryggeelement og varmeplade er fremstillet i to forskellige dele. Alle kaffemaskiner er også håndlavede på ét sted. De monteres og samles i hånden. Endelig kontrolleres de manuelt, inden de håndpakkes.

RICOH

Ricoh blev grundlagt i 1936 og leverer IT- og dokumentservices, rådgivning, software og hardware til virksomheder over hele verden. Her kan du læse mere om vores historie, virksomhedsfilosofi, aktiviteter i lokalområderne samt om de priser og anerkendelser, vi med stolthed har modtaget gennem tiden.

Vælg forbund

Luk