Partnere
Del

DHF henter rutineret esbjergenser

DANSK HÅNDBOLD FORBUND HENTER RUTINERET

ESBJERGENSER

DANSK HÅNDBOLD FORBUND ANSÆTTER BUNDRUTINERET OG VELLIDT SÆLGER. LONE MARIE JESSEN ER BLEVET HENTET IND TIL ROLLEN SOM KEY ACCOUNT MANAGER I DHF OG SKAL MED SIT STORE NETVÆRK I SPORTENS VERDEN VÆRE MED TIL AT STYRKE DEN KOMMERCIELLE AFDELING.

Det er en bundrutineret, skarp og utrolig vellidt profil, som DHF henter ind til at varetage salg af sponsorater og pleje af sponsorer.

”Jeg er utrolig glad og stolt over at være i et verdensklasseforbund som DHF. Som sportsmenneske har det været helt fantastisk at få muligheden for at arbejde med så stærkt et brand, som udover at være kendt for at levere store og unikke oplevelser også er ekstremt gode i kundeplejen,” siger Lone Marie Jessen.

Netop kundeplejen og den personlige relation rangerer højt i Lones værdisæt:

”Salg handler om så meget mere end udveksling af varer og kontanter. Den personlige relation betyder alt. Når relationen først er opstået, og den går ud over de naturlige sælger- og køberroller, der vil dit netværk opstå. For mig er det vigtigt, at privatliv, sportsliv og arbejdsliv flyder sammen. Jo tættere jeg kommer på mine kunder, jo lettere bliver det at ringe dem op og tale med dem.”

”Derudover handler det om at investere i dine relationer. Generelt så har ledere og erhvervsfolk meget lidt tid at give af. Derfor skal man udnytte den tid, man får til fulde. Man skal være god til at lytte og engagere sig i kundens hverdag. Samtidig er det essentielt at være troværdig over for sine kunder og udvise dem respekt og omhu,” fortsætter DHF’s nye Key Account Manager.

Sport i blodet

Lone Marie Jessen kommer fra en stilling i Esbjerg fB, hvor hun har solgt sponsorater og været en del af hospitality-teamet i de seneste 12 år. Udover en rolle i Esbjerg fBs kommercielle team har den populære esbjergenser to sønner, Mathias og Marcus Kristensen, som repræsenterer henholdsvis Esbjerg fBs Superligahold og bedste U14 hold.

”EfB har været en sjov og lang rejse, og inderst inde banker der stadig et blå-hvidt hjerte, men jeg fik et tilbud om et utroligt spændende job, og det kunne jeg ikke sige nej til,” siger Lone Marie Jessen.

Udover en karriere som topfodboldspiller i slutningen af 80’erne og begyndelsen af 90'erne for Vardes bedste hold, hvor hun bl.a. var ligatopscorer i flere sæsoner, så har Lone Marie Jessen også smagt lidt på håndbolden. Hun vogtede nemlig målet på Agerbæk/Team Helles håndboldhold i 2. division i 90’erne.

”Vi er utroligt glade og stolte for tilgangen af Lone Marie Jessen. Vi havde en del gode og spændende kandidater til samtale, men Lones erfaring med salg af sportspartnerskaber, afholdelse af sportsarrangementer samt hendes glæde og kærlighed for sport ramte spot on i DHF. Derudover vejede Lones fantastiske kundepleje og omgang med mennesker rigtig tungt. Vi ser rigtig meget frem til at stifte nærmere bekendtskab med hendes vestjyske købmandsskab,” afslutter direktør i DHF, Henrik M. Jacobsen.

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Vælg forbund

Luk