Partnere
Del

Partnerfordele

 

Hvad får din virksomhed ud af at være DHF-Partner?

Uanset jeres mål og forventninger, så giver et DHF-Partnerskab positive resultater på måltavlen.

Et sponsorat af det danske herre- eller damelandshold i håndbold giver dokumenteret sympati hos Danmarks befolkning, og muligheden for synlighed i massemedierne er enorm.

90 pct. af danskerne opfatter håndbold som Danmarks nationalsport, ligesom 46 pct. af danske håndboldelskere over 12 år har sympati for de virksomheder, der via sponsorater støtter håndboldsporten.*

At være en del af DHF som partner giver en række muligheder. En Partneraftale kan nemlig have effekt på flere niveauer, men skal åbnes op og bredes ud, så aftalens reelle værdi kommer til syne.

Konceptet omkring DHF-Partnere giver dig og din virksomhed mulighed for:

  • at sikre omkostningseffektiv eksponering til etablering af kendskab til din virksomhed
  • at din virksomhed knyttes til håndbold, så der skabes et brand på de værdier fra sporten, der kan overføres direkte til din virksomhed
  • at åbne op for en lang række muligheder for aktivering og brug i forbindelse med medarbejderpleje samt som spændende omdrejningspunkt i forhold til samarbejdspartnere og kunder.

 

Mange virksomheder vælger at bruge store ressourcer på traditionel annoncering. Her benyttes nogle få medier som kanal til at få virksomhedens budskab ud.

Ved sponsorering gøres et objekt til både media og budskab, og derfor er valg af sponsorobjekt afgørende for budskabsforståelsen, imageparametre og mærkeopfattelse.

At være DHF-Partner giver dig og din virksomhed mulighed for at læne jer op ad DHF’s image og værdier samt drage nytte af den store danske håndboldsucces.

Hos DHF sørger vi for, at I som virksomhed bliver en del af holdet bag holdet.

Som Partner vil du blive en del af DHF-holdet, og få mulighed for at deltage i spændende aktiviteter og arrangementer samt blive en del af et Partner-univers, der blandt andet omfatter en individuel Partneraftale.

Du har selvfølgelig mulighed for til- eller fravalg i forhold til de produkter fra DHF, som din virksomhed finder det relevant at udnytte i en Partneraftale.

Vi sammensætter en individuel løsning ud fra de produkter hos DHF, der vil matche din virksomheds markedsføring- og sponsorstrategi.

Vi glæder os til at få dig og din virksomhed med på holdet.

* Kilde: OMD Danmark Snapshots.

Vælg forbund

Luk